Nahý muž s ruksakom na turistickom chodníku: Ani totožnosť , ani príčina jeho smrti stále nie sú známe
02 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Ešte 1. júna neďaleko Jovíc (okres Rožňava) našli na turistickom chodníku telo mŕtveho muža. V deň nálezu krajská košická hovorkyňa nemohla kvôli policajným úkonom poskytnúť bližšie informácie, no dnes sa už vie, že malo ísť o 49-ročného muža, nemal na sebe žiadne zranenia a bol nahý.

Nahý

„1. júna krátko po 15.30 hodine bolo v katastrálnom území obce Jovice, na nespevnenej kamenistej ceste vedúcej k turistickej vyhliadke „dievčenská skala“ nájdené telo 49-ročného muža bez známok života. Aj napriek tomu, že telo osoby bolo nájdené obnažené, osoba na sebe nemala žiadne viditeľné zranenia,“povedala v piatok hovorkyňa krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Lenka Ivanová.

Na Bratislavskom hrade sa budúci týždeň stretnú prezidenti krajín B9
Na Bratislavskom hrade sa v utorok (6. 6.) zídu prezidenti krajín Bukureštskej deviatky (B9). Lídri sa stretnú ôsmykrát, aby zladili svoje pozície pred riadnym samitom NATO. TASR o tom informoval hovorca prezidentky SR Martin Strižinec. "Na... Čítať ďalej
02 | 06 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Len ruksak

Ivanová tiež uviedla, že polícia vylúčila cudzie zavinenie smrti.

„Policajti miesto nálezu zabezpečili pred vstupom nepovolaných osôb do blízkosti nebohej osoby. Obhliadajúci lekár po príchode na miesto predbežne vylúčil cudzie zavinenie. Na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy,“dodala Ivanová, podľa ktorej policajti začali trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Bližšie informácie však poskytnúť nemohla – sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Príčina smrti, ani dôvod, prečo bol nahý na turistickom chodníku preto zatiaľ nie sú známe.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik