SEXMISIA NARUBY!
02 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Mnohí si ešte pamätajú poľský megaúspešný film Sexmisia. Mužom pri ňom behal mráz po chrbte z možnosti, že by mohli byť pre ďalšiu reprodukciu druhu Homo sapiens sapiens nepotrební. A tak si vymysleli trans mužov. Ale nebude to tak jednoduché!

Magazín Glamour uvádza tehotného transgender „Muža“ na júnovej obálke časopisu Pride Month! Nuž, chlapci, koľkí z vás sa na to dobrovoľne dajú?

Britská verzia Glamour, módneho magazínu pre ženy, umiestnila na júnovú titulku tehotného transgender „muža“ ako uznanie za mesiac hrdosti. Avšak pozor! Logan Brown je biologická žena, ktorá sa teraz identifikuje ako „muž“. Takže s tou inplantáciou vagíny pre biologických mužov, ktorí sa cítia byť ženami a radi by si vyskúšali aj pôrod to ešte také ružové nebude, informuje Breitbart.

Pomóc, absolútne sa v tom strácam

Ako hovorí Glamour vo svojom titulnom príbehu, Brown nečakane otehotnel/a so svojou partnerkou Bailey J Mills, ktorá je rodovo „nebinárnou“ performerkou.

Glamour ktorý vydáva Condé Nast, tvrdí, že pár sa stal obeťou online „transfóbie“ po tom, čo komentátor napísal „Muži nemôžu otehotnieť“ cez Brownove/Brownovej účty na sociálnych sieťach.

Brown zamestnaná/ý ako „domáca pomocná pracovník/čka pre deti“, čo zrejme znamená, že pracuje v domove pre deti. Brown si spomenul/a, na čas, keď sa dozvedel/a, že je tehotný/á. „Jedného dňa som mal naozaj zvláštny pocit; bolo skoro ráno a Bailey spala,“ povedal/a.

Nešťastný/á z tehotenstva

„Urobil som si tehotenský test a bol pozitívny. Pre nejaké zdravotné problémy som bol na chvíľu bez testosterónu. Akoby sa zastavil celý môj svet. Že všetko, všetka moja mužnosť, na ktorej som tak dlho tvrdo pracoval, som mal pocit, že je úplne vymazaný.“

Nakoniec svoje tehotenstvo prijal/a. Pre ľudí, ktorí tvrdia, že muži nemôžu otehotnieť, odpovedal/a:

„Tá vec, že 'muži nemôžu otehotnieť' je taká, že by som sa neidentifikoval/a ako nič iné len preto, že som zistil/a, že som tehotný/á. Je pre mňa dôležité, aby som zostal skutočný so svojou identitou. Som tehotný muž a som trans," vysvetlil všetkým muž, pôvodne biologická žena s vagínou a maternicou, ako sa dá otehotnieť. Teraz nech to ešte vysvetlí biologickým mužom, ktorým tieto orgány chýbajú. Aby nemali náhodou nesplniteľné očakávania.

Hlas ľudu: Jedna prezidentka – jeden názor
Témou číslo jedna stal sa boj proti hoaxom. A pritom je to také jednoduché. Stačí vypnúť alternatívne médiá a sledovať iba tie správne a zaručene objektívne. Treba sa odstrihnúť od sociálnych sietí. Sú plné ruských trollov, nenávisti, a preto... Čítať ďalej
02 | 06 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik