POĎAKUJME HEGEROVÝM DEMOKRATOM! Rázsochy si Slováci zaplatia sami!
02 | 06 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Rázsochy budú musieť byť financované zo štátneho rozpočtu, teda z našich daní!

Projekt výstavby bratislavskej nemocnice Rázsochy sa nebude môcť financovať z plánu obnovy, ale zo štátneho rozpočtu. Po stretnutí so zástupcami politických strán to v piatok oznámil minister zdravotníctva Michal Palkovič.

Poukázal na reputačné riziko, ako aj problematické chyby, ktorých odstránenie by trvalo tri až šesť mesiacov. Problémom je aj stav kvality projektovej dokumentácie.

Poďakujme sa "demokratom" z vlády Eduarda Hegera

Plán obnovy je jedinečný balík peňazí a Slovensko by malo urobiť maximum preto, aby tieto európske prostriedky využilo. Vláda Eduarda Hegera však v tejto oblasti od začiatku robila jednu chybu za druhou a tak všetko padlo ako domček z karát. SR nevyužije 877 miliónov eur určených z plánu na projekty v oblasti zdravotníctva, vyhlásil pred časom na tlačovej konferencii predseda mimoparlamentného Hlasu-SD Peter Pellegrini.

A predpoveď nielen Hlasu sa stala realitou!

Krajčí: Supy sa zlietajú nad Rázsochami
Bývalý minister zdravotníctva SR a súčasný predseda Výboru NR SR pre zdravotníctvo Marek Krajčí (OĽaNO) sa na svojom facebooku rozpísal o projekte nemocnice Rázsochy. Nemocnice na zaplakanie Krajčí dal svojmu príspevku nadpis „Supy sa zlietajú... Čítať ďalej
24 | 05 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik