Milan Uhrík priamo z Bruselu: EÚ si vybrala vojnu! (VIDEO)
02 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Dnes na poludnie sa rozhodlo – Európska únia mieni rozbehnúť výrobu munície pre Ukrajinu. Priamo z Bruselu o tom na sociálnej sieti informoval europoslanec Milan Uhrík (hnutie Republika).

500 miliónov

Taká je hodnota delostreleckých granátov a riadených striel, ktoré EÚ vyrobí pre Zelenského.

„Ďalšia zbytočná eskalácia, ďalšie peniaze vyhodené na zbrane namiesto pomoci ľuďom,“ konštatuje Uhrík s tým, že hoci nám EÚ sľubovala prosperitu a slobodu, v ostatnom roku europoslanci hlasujú prioritne „o príkazoch, zákazoch, sankciách a zbraniach“.

Viac vo videu:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Komárnom prejde aj sto migrantov denne! Obávajú sa ich aj v Malackách (VIDEO+GALÉRIA)
Ministerstvo vnútra (MV) SR sa pripravuje na ďalšiu vlnu príchodu nelegálnych migrantov – samosprávu mesta Malacky ani len neinformovalo o fakte, že v Malackách mieni vybudovať „humanitárne centrum", v ktorom nájdu ubytovanie aj nelegálni... Čítať ďalej
01 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik