Fico: Rezorty a Naď S ĽAHKOSŤOU POTVRDILI NAŠE TVRDENIA! (VIDEO)
02 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Pravdivosť listinných dôkazov potvrdzujúcich zneužívanie štátnej moci na boj proti politickej opozícií, ktoré predložila strana SMER – SSD na svojej tlačovej besede, bola po vyjadreniach ministerstva vnútra, Národného bezpečnostného úradu (NBÚ), Polície SR, Úradu vlády SR, resp. vyjadreniach Jaroslava Naďa, potvrdená! Skonštatoval to na sociálnej sieti líder Smeru Robert Fico.

"Fakt, že sme predstaviteľov rozpadnutej vlády a ich štátnych úradníkov doslova nachytali na hruškách pri zneužívaní štátnej moci pri nedemokratickom boji s politickou opozíciou, potvrdzuje zúfalosť ich reakcie, „lebo Fico, lebo SMER“!" Upozorňuje na to opozičný líder Fico vo svojom vyjadrení.

"Na našu tlačovú konferenciu reagovali všetky spomenuté inštitúcie, ktoré sú vo svojich vyjadreniach až podozrivo zohraté a doslova potvrdzujú, že dané stretnutie prebehlo a jeho obsah sedí, keďže "išlo o štandardnú pracovnú cestu v oblasti hybridných hrozieb."," reagije Fico.

Viac vo videu: 

Fico prízvukuje, že Smer o to viac trvá na svojom postoji, že takéto vážne zneužitie je potrebné riešiť na úrovni Národnej rady Slovenskej republiky.

TAK TOTO JE TÁ DEMOKRACIA? Takýto škandál ešte Slovensko NEZAŽILO!
Škandalózne odhalenie! Vláda chce v spolupráci s NATO likvidovať slovenskú opozíciu. Upozorňuje na to podpredseda Smeru Ľuboš Blaha. Odvoláva sa na na intervenciu slovenských úradníkov a mimovládok v EÚ a NATO, ktorým tečie na Slovensku do topánok.... Čítať ďalej
01 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik