Trojročný chlapec vypadol zo štvrtého poschodia!
01 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

ZASAHOVAL AJ VRTUĽNÍK! Iba trojročný chlapec prežil v Novom Meste nad Váhom pád z okna na štvrtom pochodí bytového domu. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Včera v poobedných hodinách došlo v Novom Meste nad Váhom takmer k tragédii. Z najvyššieho podlažia 4 poschodovej bytovky vypadol z okna len 3 ročný chlapček. Jeho matka sa mala v tom čase nachádzať vo vedľajšej izbe, píšu muži zákona.

Chlapček dopadol priamo na chodník pred bytovým domom.

"Na miesto boli okamžite privolané záchranné zložky, pričom dieťa bolo letecky prepravené do nemocnice v Bratislave. Je mimo ohrozenia života a v stabilizovanom stave. Polícia v Novom Meste nad Váhom začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.
Okolnosti a príčiny udalosti sú v štádiu vyšetrovania," informuje polícia.

ČO SA TO DEJE? Medveď NAHÁŇAL robotníkov na streche! (VIDEO)
Sociálnymi sieťami sa začalo obrovskou rýchlosťou šíriť video s medveďom, ktorý na streche naháňal skupinku robotníkov. Medveď ich svojím zásahom a rýchlosťou prekvapil a takmer mu nestačili utekať. Video malo byť údajne natočené v obci Smižany.... Čítať ďalej
01 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik