Samuel Migaľ: Biznis Borisa Kollára a jeho žien? (VIDEO)
01 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Dlhoročný redaktor TV JOJ Samuel Migaľ len pred nedávnom posilnil mimoparlamentný Hlas-SD expremiéra Petra Pellegriniho a hneď sa pustil do roboty. Vo svojom statuse na sociálnej sieti upozornil na machinácie na poslednú chvíľu. A pridal aj výnimočne prepracované video. Nuž, novinár sa nezaprie.

"Štátna Slovenská správa ciest sa sťahuje z vlastných do prenajatých priestorov, patriacich súkromnej firme. Tá bola len do nedávnej minulosti ovládaná predsedom parlamentu a jeho blízkymi," upozorňuje novopečený hlasák.

"Celý prenájom je okrem pre štát nevýhodných podmienok zmluvy, mimoriadne neštandardný aj v tom, že bol uzatvorený len pár dní pred pádom vlády Eduarda Hegera," poukázal na termín "na poslednú chvíľu", tak obľúbený u našich politikov, Migaľ.

Na podrobnosti a ďalšie fakty som sa pozrel v priloženom videu.

Migaľ svoje rozhodnutie vstúpiť do HLASu odôvodnil slovami, že považuje lídra HLASu za politika, ktorý dokáže vyviesť Slovensko z krízy a marazmu. 

Pellegrini, Migaľ, foto: FB/PP

"Ponúka riešenia pre ľudí a teším sa na vzájomnú spoluprácu v prospech ľudí. Chcem sa venovať zlepšeniu mediálneho priestoru a kultúry, kde mám veľa podnetných nápadov," skonštatoval Migaľ. 

HLAS: MIRRI by malo Remišovej ZOSOBNIŤ ŠKODY, ktoré štátu spôsobila
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie zbytočne platí za prázdny priestor viac ako 6000 eur mesačne. Upozornil na to dnes zakladajúci člen strany HLAS Martin Dorčák. Veronika akosi pozabudla Ide o priestor na prízemí... Čítať ďalej
01 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik