Hlas ľudu: Vážení spoluobčania! Spoločnými silami Fica porazíme
01 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Stojím tu pred vami ako kôpka nešťastia. Sami vidíte. A nie je to len “vďaka“ habitu, ktorý mám na sebe.

Keď som sa takto uvidela v zrkadle, skoro som sa rozplakala. Ale nemohla som, neznášam rozmazané oči. Teraz sa cítim ako cisár, ktorého klamári a šaľbiari presvedčili, že nové šaty sú samý lesk, samá krása. A pritom sa pred národ postavil, ako ho pánboh stvoril. Ja síce nie som nahá, ale v tomto, čo mám na sebe vyzerám ako hrbatá, nemám v tom žiadny krk. A nejaké chlapča, keď ma zbadalo, kričalo tatkovi:„ Tata, aha, mních so ženskými vlasmi!“ Naozaj v tom vyzerám ako mních, už len kapucňa mi chýba.

Zdroj: @reprofoto Mária Škultétyová

Vážení spoluobčania! Prepáčte, že vás zaťažujem svojimi osobnými problémami! Viete, že mi záleží na tom, aby som dobre vyzerala - aby som sa vám páčila. Tento pokus Borisovi nevyšiel. Myslím, že po tomto nepodarku vymením krajčíra. Ako hovorím, tento habit nezabral.

Trápi ma to, lebo sa to odrazilo aj na vašom hodnotení mojej osoby. Moja popularita prudko klesá. Pelle a Fico sa ku mne nebezpečne približujú. Preto chválim všetkých, čo v Bruseli žalovali, že sú hrozbou pre Slovensko. A verte, že v takomto duchu budem aj ja pokračovať.

Už aj preto, čo sa stalo nášmu progresívnemu predsedovi Šimečkovi. No hrôza! Niekto Miškovi zaťal krompáčom do hlavy. Na bilborde, našťastie, nie naživo. To už by bolo po ňom. A nebol to nikto iný ako Fico. Svoju nenávisť ku mne aj takto prejavil. Je to zločinec, podporuje Rusko. To preto ho ľudia žerú, preto v prieskume Smer vedie. Veď my už niečo progresívne vymyslíme a zničíme ho. Budeme pokračovať v započatej línii.

Vážení spoluobčania! Držte nám palce! Verím, že spoločnými silami Fica porazíme! Nech žije Progresívne Slovensko a jeho prezidentka!

--------------------------------------------------

Názory a myšlienky, uvedené v komentári, sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie HD.

Jarjabek: Novinári stratili dôveru, nie sú to posvätné kravy
Na Slovensku dochádza ku globalizácii kultúry, úlohou Matice slovenskej je zabrániť tomuto trendu, hovorí v exkluzívnom rozhovore Dušan Jarjabek, poslanec Národnej rady SR za stranu Smer-SD. Hlavný denník: Náš rozhovor sa bude točiť hlavne okolo... Čítať ďalej
01 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik