Hlas ľudu: Jedna prezidentka – jeden názor
02 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Témou číslo jedna stal sa boj proti hoaxom. A pritom je to také jednoduché. Stačí vypnúť alternatívne médiá a sledovať iba tie správne a zaručene objektívne. Treba sa odstrihnúť od sociálnych sietí. Sú plné ruských trollov, nenávisti, a preto zdraviu škodlivé.

Potom budeme mať jeden správny názor ako za komunistov. Bude to trošku nudné, ale zvykneme si. Len nesmieme upadnúť do pokušenia a myslieť si niečo iné ako prezidentka a médiá. Jeden názor - a je po nenávisti.  Nebude žiadna americká agentka, ale pani prezidentka, ktorá miluje Slovensko a Slovákov. V našich srdciach zavládne pokoj a mier.  Ale na Ukrajine budeme všetci do posledného dychu a do poslednej zbrane bojovať proti Rusku. Roztrháme ho v zuboch, zničíme ruského molocha. Toto treba mať denne na pamäti, takto treba myslieť a konať.

Ak máte iný názor, je to s vami zlé, ba dokonca, kritické. Ani o hodinu neodkladajte návštevu psychiatra. Vaše duševné zdravie je značne poškodené. Pomôže vám každodenné sledovanie médií. Budú vysielať tú najkrajšiu hudbu slov: Zuzankine  prejavy a vzdychy od rána do večera. Naďove a Hegerove láskavé reči o Smere a o Ficovi. Ale aj fantastické názory Šeligu a Macka vo výslužbe a tiež ďalších angažovaných politikov a novinárov budú balzamom na rozháranú dušu. Budeme sa nadchýnať rečami vzkriesených mikloškov  a bude dobre. Keď sa vám bude zdať, že všetci do omrzenia kuvikajú, aký je  Fico zloduch,  zločinec a Putinov agent a keď vám denne aspoň trikrát budú dávkovať, že Smer je hrozbou pre demokraciu a vy uveríte, tak z najhoršieho ste vonku.

Ani o mladú generáciu sa nemusíme báť. Progresívny Šimečka vezme so sebou mladých zo svojho stáda a najlepšie novinárske pipiny. Budú chodiť do škôl a debatovať na témy, ktoré oslovia. Napríklad: Je zoofília choroba alebo normálny jav?, S drogou ide všetko lepšie, Čo som – chlapec alebo dievča?

Musel by v tom čert byť, keby sa to nepodarilo.

HLAS: MIRRI by malo Remišovej ZOSOBNIŤ ŠKODY, ktoré štátu spôsobila
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie zbytočne platí za prázdny priestor viac ako 6000 eur mesačne. Upozornil na to dnes zakladajúci člen strany HLAS Martin Dorčák. Veronika akosi pozabudla Ide o priestor na prízemí... Čítať ďalej
01 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik