DEZOLÁTKA a členka strany SMER- SSD sa modlí za prezidentku
02 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Pamätáte si na Salarabandu? Na modlitbu za múdrosť Mareka Krajčiho? Kedysi nás rozosmiala a milo pobavila.

Dnes prinášame krátku modlitbu za prezidentku. Neviem, či pobaví, skôr sa mi zdá, že ani nie. Jej autorka, ktorá sa v jednom komentári podpísala viacerými menami, by ju totiž v prezidentskom paláci najradšej nevidela. A z jej vyjadrenia je isté, že nehovorí iba za seba.

Stíšme sa, zložme si ruky a v duchu sa spolu s DEZOLÁTKOU pomodlime za prezidentku:

Bože, osvieť jej čistú myseľ a priveď ju na správnu cestu, aby nezostala zatratená slovenským ľudom, ktorý ju bezhranične nemiluje. Bože, ešte lepšie by bolo, keby si jej ukázal cestu von z prezidentského paláca a rýchlo zavrel za ňou brány, aby si to náhodou nerozmyslela a nevrátila sa. Bože, odpusť, ale nedopusť, aby to trvalo príliš dlho, lebo slovenský ľud je už dlho na....ný, aby to ešte ďalej trpel.

Tvoja verná služobníčka, ináč aj Dezolátka, Antivaxerka, Drzá opica, Konšpirátorka a členka strany SMER SSD

-----------------

Názory a myšlienky, uvedené v komentári, sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie HD.

Hlas ľudu: Jedna prezidentka – jeden názor
Témou číslo jedna stal sa boj proti hoaxom. A pritom je to také jednoduché. Stačí vypnúť alternatívne médiá a sledovať iba tie správne a zaručene objektívne. Treba sa odstrihnúť od sociálnych sietí. Sú plné ruských trollov, nenávisti, a preto... Čítať ďalej
02 | 06 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik