ČO SA TO DEJE? Medveď NAHÁŇAL robotníkov na streche! (VIDEO)
01 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Sociálnymi sieťami sa začalo obrovskou rýchlosťou šíriť video s medveďom, ktorý na streche naháňal skupinku robotníkov. Medveď ich svojím zásahom a rýchlosťou prekvapil a takmer mu nestačili utekať.  Video malo byť údajne natočené v obci Smižany. Ide ale o bleskovo sa šíriaci hoax, upozorňuje portál regiony.zoznam.sk.

Na internete sa začalo šíriť video, ktoré zachytáva veľmi šikovného medveďa. Pomaly sa blížil ku streche, kde si pokojne pracovala skupinka mužov. Akonáhle sa k nim medveď priblížil, vyskočil na strechu a začal ich naháňať. Skákal dokonca aj zo strechy na strechu.

Video medveďa, kaskadéra, malo byť natočené v obci Smižany. Uvedenú informáciu si portál overoval u Zásahového tímu medveďa hnedého a ten nám potvrdil, že ide o hoax. Podľa ich informácií by video malo pochádzať niekde z Uzbekistanu.

Jarjabek: Novinári stratili dôveru, nie sú to posvätné kravy
Na Slovensku dochádza ku globalizácii kultúry, úlohou Matice slovenskej je zabrániť tomuto trendu, hovorí v exkluzívnom rozhovore Dušan Jarjabek, poslanec Národnej rady SR za stranu Smer-SD. Hlavný denník: Náš rozhovor sa bude točiť hlavne okolo... Čítať ďalej
01 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik