V Prešove horel muž! Zasahovali hasiči
31 | 05 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Hasiči z Prešova zasahovali v stredu predpoludním na Mudroňovej ulici v Prešove, kde bol muž zasiahnutý požiarom. Pravdepodobne ho zapríčinil sám. Vyplýva to z informácií, ktoré pre TASR uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Miroslava Knišová.

Ako spresnila, pred príchodom hasičskej jednotky na miesto udalosti bola osoba už uhasená. "Zasahujúci hasiči poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc a zabezpečili miesto pristátia vrtuľníka VZZS, ktorého posádka si následne zranenú osobu prevzala do svojej starostlivosti," uviedla Knišová.

Na miesto udalosti bol podľa jej slov privolaný aj zisťovateľ príčin vzniku požiaru, ktorý stanovil ako najpravdepodobnejšiu príčinu vzniku požiaru úmyselné konanie osoby.

"Na tiesňovej linke 155 sme prijali volanie o pomoc pre muža, ktorý mal horieť. Okoloidúci sa mu snažili pomôcť a plamene uhasili. Muž už neregoval, ale dýchal. Vyslaní záchranári ho vzhľadom na ťažké popáleniny uviedli do umelého spánku. Do nemocnice ho v kritickom stave prevážali leteckí záchranári," doplnila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Zomrela legendárna Milka Zimková. Mala 71 rokov
Slovensko sa ešte nestihlo spamätať z náhlej smrti herca Dana Heribana a už ho zasiahla ďalšia smutná správa. Ako informuje RTVS, zomrela herečka Emília Zimková (†71), ktorú diváci poznajú z kultového filmu Pásla kone na betóne! <iframe... Čítať ďalej
31 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik