Radačovský: ČÍ NÁZOR slovenskí europoslanci vlastne reprezentujú?
31 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

ČUDNÝ POSTOJ SLOVENSKÝCH EUROPOSLANCOV. Viac ako 60% občanov SR je toho názoru, že príčinou vojny na Ukrajine sú západné krajiny a ich spojenec USA a Rusko nepovažujú za agresora. 85% slovenských europoslancov má však opačný názor a tvrdia, že Rusko je agresor a je príčinou vojny. Upozorňuje na to europoslanec a líder strany Slovenský Patriot Miroslav Radačovský.

Čí názor teda slovenskí europoslanci reprezentujú?

Radačovský sa logicky pýta, prečo sa názor slovenských europoslancov tak diametrálne líši od názoru Slovákov, od ktorých dostali mandát, aby vôbec mohli prekročiť brány europarlametu.

"Prezentujú väčšinový názor občanov vlastného štátu, od ktorých budú možno očakávať opätovné zvolenie do Európskeho parlamentu a vtedy im to prekážať nebude, alebo názor Bruselu, od ktorého berú plat?"

Podľa Radačovského sa javí, že Globsec a 85% slovenských europoslancov je z väčšinového názoru Slovákov nešťastných. "Ja ako europoslanec som nešťastný z názoru ostatných slovenských europoslancov," prízvukuje bývalý sudca.

Aká to super oxfordská bublina lídra progresívcov!

"Niekedy mi je až ľúto, že som neštudoval na Oxforde. Ako by sa mi dobre, bez problémov a v súlade s názorom davu, bez vlastného myslenia a rozmýšľania, žilo. A možno by som bol aj eurokomisár, podpredseda Európskeho parlamentu, Denník N a SME aj Kancelária EP na Slovensku by ma vychvaľovali a slovenskí europoslanci pozývali na obed," naráža Radačovský na Michala Šimečku, predsedu Čaputovej domovskej strany Progresívne Slovensko, jeho štúdium na britskej univerzite i na jeho absolútne nepochopenie Slovákov a ich problémov.

A JE TO TU! Fico vytiahol ŠOKUJÚCE informácie, reaguje aj Pellegrini
Skupina slovenských štátnych úradníkov a mimovládok mala v štruktúrach EÚ a NATO informovať o tom, že slovenská opozícia je hybridnou hrozbou a pokiaľ vyhrá parlamentné voľby, Slovensko môže opustiť NATO. Mali preto žiadať od týchto štruktúr... Čítať ďalej
31 | 05 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

"A možno by ma na Slovensku v mojej rodnej obci Ľutina ale aj na Hnilci, opľuli. Možno by ma opľuli aj členovia strany Slovenský PATRIOT, p. Stráňavský, Striž, Lučanský, zakladajúci člen strany môj syn Michal a ďalší, ktorí budú na kandidátke SNS vo voľbách do NR SR," pripomína europoslanec o koho tu ide. Nejde o Európsky parlament! Ide o Slovákov!!

"Ale aj by som otvoril dáždnik a tváril sa, že prší. Pokiaľ by nenastalo krupobitie. Potom by som sa schoval niekde medzi amerických vojakov na Sliači alebo inde, na niektorej základni NATO," pripomína Radačovský zistenia Smeru ohľadne možných intervencií NATO v nadchádzajúcich voľbách na Slovensku, o čom sme vás už informovali.

"Slovensko, hlavu hore!," uzavrel svoj status predseda strany Slovenský PATRIOT a europoslanec Miroslav Radačovský.

Čaputová privítala na Slovensku francúzskeho prezidenta E. Macrona
Pózy, frázy, fotečky...Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová v stredu privítala na Slovensku francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona. Po privítacom ceremoniáli čaká hlavy štátov spoločné rokovanie v Prezidentskom paláci. Macron sa v... Čítať ďalej
31 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik