Turecký odkaz USA riadne nasrdí
30 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Predstaviteľ tureckého ministerstva vnútra Suleiman Soylu prirovnal „proamerickú politiku“ k zrade vlasti. Informuje o tom portál T24, z ktorého cituje web eadaily.com. Minister povedal, že "všetkých, ktorí v krajine podporujú politiku presadzovania záujmov USA, bude považovať za zradcov vlasti.

Soylu vyhlásil:

„Chcem zdôrazniť, že odteraz bude každý, kto presadzuje politiku orientovanú na Spojené štáty, či už ide o strany alebo jednotlivcov, v tejto krajine vyhlásený za zradcu vlasti." Minister poznamenal, že každý v Turecku vie o masívnej podpore opozície z Washingtonu.

Jasné obvinenia

EADaily pripomína, že Soylu opakovane kritizoval Washington. USA obvinil najmä zo snahy o vytvorenie teroristického štátu na hraniciach Turecka. (Ide zjavne o Sýriu - pozn. red. HD).

Za čo mainstream nadáva Slovákom do fašistov, to verejne hlása premiér Saska
"Ak nepritvrdíme voči migrácii, nedopadne to dobre", varuje saský premiér Michael Kretschmer (CDU). Podľa webu novinky.cz požaduje "rozhodné kroky v azylovej politike, pretože sa obáva, že migračná kríza zašla kvôli nečinnosti Berlína príliš... Čítať ďalej
30 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme