Šokovaná Remišová
31 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Normálna poslanecká práca, za ktorú berú poslanci plat je riadne prerokovať návrhy predložené do parlamentu. Poslanci zas nemajú tak obrovské množstvo rokovacích dní, aby nemohli pracovať ešte pár dní navyše." Zistila Veronika Remišová zrazu to, čo vie každý občan už tri roky, aj z obdobia jej vlády.

"82 poslancov zablokovalo schôdzu parlamentu, aby sa nemohlo rokovať o návrhoch zákonov – napríklad návrh o defibrilátoroch do obcí, ktoré podporoval minister zdravotníctva, alebo nový zákon o preukazovaní pôvodu majetku, či úprava paragrafu 363." Všimla si Remišová.

Šokantné

"Že to nepodporuje Smer/Hlas, neprekvapuje. Že to nepodporila SAS, šokuje. Výhovorky, lebo chaos, prípadne lebo s návrhmi nesúhlasíme, sú čistý nezmysel.

Nesúhlasiť je výsada demokracie, presne tak ako predkladať a prerokovať návrhy je právo a výsada parlamentnej demokracie.

Takúto ignoráciu si občania nezaslúžia." Píše Remišová.

_______________________

A čo im iné bolo servírované zo strany jej vlády doteraz? Aha, idú voľby, už si spomíname aj na občanov.

Do parlamentu sa dá dostať aj z "chvosta" (GALÉRIA)
Igorovi Matovičovi sa dá vytknúť všeličo, jedno mu však treba uznať – vie, ako (aj za každú cenu) zaujať. A práve o to ide vo voľbách. Keďže náš volebný systém je o jednom volebnom obvode, volič veľmi nemá šancu poznať kandidátov. Matovičovi jeho... Čítať ďalej
30 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik