Pellegrini ponúka regiónom nádej
30 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"HLAS je strana regiónov", avizuje ľuďom, ktorí zápasia viac s príjmami, možnosťou zamestnania a inými potrebami ako ľudia v mestských aglomeráciách Peter Pellegrini.

"Viete, že mestá a obce sú našimi hlavnými spojencami. A s tým súvisí aj to, o čom dlhodobo hovoríme: ŽIADEN ČLOVEK NEMÔŽE BYŤ POTRESTANÝ ZA TO, KDE SA NARODÍ ALEBO V AKOM REGIÓNE SA ROZHODOL ŽIŤ." konštatuje Peter Pellegrini.

Štát je iba vtedy silný, ak má silné regióny

"Chcem, aby sa žilo ľuďom dobre v každom regióne Slovenska. Chcem silný štát a silné regióny. Chcem, aby sa do dvanástich rokov vyrovnali regionálne rozdiely. Iba tak môžeme tvoriť úspešnú budúcnosť."

Rozvoj regiónov už je definovaný

"Aj o tom som dnes hovoril na stretnutí s predstaviteľmi samosprávy južného Slovenska. Ďakujem nášmu olympionikovi @Erikovi Vlčekovi, ktorý dnešné skvelé stretnutie zorganizoval a Michal Kaliňák - HLAS Regiónov za predstavenie nášho programu pre rozvoj regiónov. Píše na sociálnej sieti Peter Pellegrini.

Zmizla nám vláda?
"Prečo sú všetci ticho? Stalo sa niečo, o čom nevieme? Zmizla vláda a s ňou aj kontaminované ukrajinské obilie a ostatné problémy Slovenska?" Pýta sa na sociálnej sieti Branislav Becík. "Asi žijeme v zázračnej krajine, kde miznú problémy samé od... Čítať ďalej
30 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik