Ľuboš Blaha: Odkiaľ preboha tí zombíci vyliezajú?
30 | 05 | 2023 I Eka Balašková / TASR

Najskôr Mikuláš Dzurinda, teraz František Mikloško. Ľubošovi Blahovi však nejde do hlavy, že František Mikloško sa rozhodol „premaľovať KDH na ružovo“.

Podpredseda Smer-SSD si tentokrát podal Františka Mikloška, niekdajšieho vysoko postaveného funkcionára KDH, ktorému sa podľa Blahu žiada repete konzervatívno-liberálnych sporov, pričom nechápe, že Mikloško chce spolupracovať aj s Hlasom. Podľa Blahu už Mikloško nemá s konzervativizmom nič spoločné, hoci sa tvári, že ide zachraňovať Slovensko pred depresiou zo Smeru. Podľa Blahu depresie tu má niekto iný a to z dát, ktoré priniesol prieskum Globsec. Tie hovoria, že Slováci určite nebudú chcieť koalíciu, ktorú preferuje aj Mikloško. Medzitým podľa TASR do KDH vstúpila ďalšia známa tvár z OĽaNO.

Konzervatívec...?

„Mikloško zaťal, že konzervatívne KDH by malo urobiť koalíciu s extrémnymi liberálmi z Progresívneho Slovenska a najsmädnejšej strany SaS. Nestačilo, že sa tu tri roky vadila Bittó a Záborská, nestačili všetky tie kultúrne vojny - Mikloškovi sa zjavne žiada repete. A aby bol chaos ešte väčší, do koalície chce aj Pellegriniho Hlas. Bravó,“ nestačí sa čudovať ľavičiar, podľa ktorého sa „kádéhácky matuzalem“ rozhodol zaživa pochovať KDH. Blaha tiež neverí, že sa nájde volič konzervatívnej strany, ktorá „sa podhadzuje“ liberálom a Mikloško už podľa neho nemá nič spoločné s konzervativizmom.

„Volí ťažkú liberálku a vojnovú štváčku Čaputovú, v protiklade k postojom pápeža podporuje zbrojenie Ukrajiny a ešte aj navrhuje registrované partnerstvo s Progresívnym Slovenskom. Už len čakám, kedy KDH podporí transexuálne záchody. Feri si kúpi ružové brýlky, pustí si Frankie Goes To Hollywood a cez celú hruď si nechá vytetovať dúhovú zástavu. Nech žije progresivistické KDH,“nechápe Blaha.

Mikloško sa vracia na scénu: Najviac ma motivoval zápas o Slovensko
Do Kresťanskodemokratického hnutia (KDH) sa pred septembrovými predčasnými voľbami vracia niekdajší šéf parlamentu a dlhoročný člen hnutia František Mikloško. Jeho návrat potvrdil počas pondelkovej tlačovej konferencie predseda KDH Milan Majerský s... Čítať ďalej
29 | 05 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Kto tu má depresiu

„A vraj Feri ide zachraňovať Slovensko pred Smerom. Lebo vraj ak vyhráme voľby, tak tu bude depresia. Toto fakt zadrel. Pri všetkej úcte - jediný, kto má z nás depresiu, je Zuzana Čaputová, ktorá vymetá telky a vyplakáva, aké to má ťažké, chúďa. Úplné Andersenovo dievčatko so zápalkami. V ťažkej depresii sú aj jej kamaráti na americkej ambasáde - keď videli prieskum Globsecu, utekali do lekárne po konskú dávku Lexaurínu. Ukázalo sa, že Slovensko chce mier, odmieta americkú vojnovú propagandu a nakoniec aj úplná chuťovka - Čaputová má najnižšiu dôveru spomedzi všetkých prezidentov okolitých krajín. Gratulujeme.  Len tak ďalej,“ teší sa poslanec.

František Mikloško/TASR

Zaujímavo vymyslené

„Ľudia už majú plné zuby všetkých tých rusofóbnych vojnových rečí, všetkých tých sorosovských Globsecov, celej tej neoliberálnej maškarády na čele s Čaputovou. A v tejto chvíli popletený Mikloško ohlasuje, že sa chystá liberálno-konzervatívno-pravicovo-ľavicová 5-koalícia s Hlasom, PS, SaS, Sme rodina a KDH. Lebo tento extrémny mačkopes zjavne prinesie Slovensku vytúženú stabilitu. Si vymyslel, Feri,“ironizuje Blaha na svojej Telegramovej stránke.

Dávajú Smeru za pravdu

„Ale aspoň sa potvrdilo, že sme mali pravdu. Chystá sa tu liberálny prevrat a asistovať pri tom chce aj KDH. Americkí trpaslíci sa spájajú - len aby ďalej mohli viesť vojnu proti Rusku. Ja len tak nahlas rozmýšľam, prečo by niekto volil dúhové KDH, keď to už rovno môže hodiť dúhovemu PS-ku? Vysvetlíš mi, Feri?,“ obracia sa Blaha s otázkou na Františka Mikloška.

CHAOS v parlamente pokračuje! Čím menej bude parlament zasadať, tým lepšie pre Slovensko, hovorí Pellegrini
Poslanci Národnej rady (NR) SR ani na druhý pokus neotvorili mimoriadnu schôdzu k balíku zákonov, ktorú iniciovalo hnutie OĽANO a priatelia. Plénum v pondelok ani po prestávke nebolo uznášaniaschopné. Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina)... Čítať ďalej
29 | 05 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Posila z OĽaNO do KDH

Tím KDH podľa utorkovej informácie TASR rozšírili Branislav Škripek, Martin Štuk a Richard Kráľovič. "Všetci traja budú na súčasťou kandidátky KDH v septembrových predčasných parlamentných voľbách."

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik