Hlas ľudu: „Samosudkyňa“ Remišová má tiež názor na Kočnera
30 | 05 | 2023 I Mária Škultétyová

„Fico, Gašpar, Kaliňák a Kočnerov obhajca v priamom prenose konšpirovali a klamali o vražde Jána Kuciaka – a verejne obhajujú odsúdeného zločinca Kočnera. Smer dosiahol morálne dno nad hrobom dvoch nevinných ľudí. Odporné.“

Takto si na fejsbukovom profile vyliala zlosť samosudkyňa, najznámejšia autorka pexesa a odborníčka na všetko Veronika Remišová. Pandémia protificovskej nenávisti, konšpirácie a klamstvá jej spôsobujú vážne stavy. Možno sa upokojí, keď si prečíta, čo jej vypisujú fanúšikovia s rovnakou diagnózou. Za všetky komentáre vyberám jeden z tých „najlepších“: Smerácke svine... čo smerák, to zločinec!!! Totálny konšpiračný hnoj!

Stačilo deväť slov, aby si autor tohto hnoja uľavil. Niekedy stačí naozaj málo a poviete veľa. Ja si dovolím krátky odkaz k myšlienke o hrobe: „Veronika, ty si sa z hrobu dvoch nevinných ľudí pretancovala až k válovu. Tak pevne si sa ho držala, že bolo ťažké ťa od neho odohnať. To je odporné!

Aj Matovič sa vyjadril. Ten istý Matovič, čo bezprostredne po vražde vykrikoval, že touto vraždou sme dosiahli míľnik. Aký, to už nechal na „Slušné Slovensko“ a na našu fantáziu. „Slušňáci“ nám ho ukázali v celej nahote. Igor bol vždy boh. Aj teraz je za boha. Na tlačovú besedu Smeru reagoval po svojom. Róbertovi Ficovi prečítal jeho vyjadrenie a vyzval ho, nech oznámi OČTK meno Kuciakovho vraha, keď vie, kto to je.

Ja sa nechcem hrať na sudcu. Ale keď súd už druhý raz oslobodil Kočnera, mám dôvod si myslieť, že niekde sa stala kapitálna chyba. Možno sme na smeráckej tlačovke počuli pravdu. Asi sa vyšetrovanie nevybralo tým správnym smerom, keď hľadalo vrahov v „smeráckej mafii“.

A ešte čosi ku Kočnerovi

Spomínam si, že keď sa po vražde začalo hovoriť o Kočnerovi ako o vrahovi, vtedy sa Kuciakov otec vyjadril, že sa mu to nechce veriť, že Kočner je inteligentný na to, aby to urobil.

Hlas ľudu: Iliev sa utopil vo vlastných s-ačkách
Ešte si pamätáme vraždu dvoch gejov pri Teplárni. Aj na reakciu médií a verejnosti si mnohí spomenieme. Aj na to, ako sa niektoré známe tváre priznávali k svojej inakosti. Ešte dlho potom bola v médiách na programe dňa dúhová téma. Až sa to stalo... Čítať ďalej
30 | 05 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik