Hlas ľudu: Predvolebné „pivné“ reči štamgastov štvrtej cenovej
30 | 05 | 2023 I Mária Škultétyová

Len tak inkognito sa zamiešať medzi nich. Pooblievané stoly, preplnené popolníky. Smrad, borovička a pivo. A do toho reči o tom, že aj tak je Republika najlepšia. Len keby jej tí demokrati do fašistov nenadávali. A Kollár je kam vietor, tam plášť. Človek s takou povesťou na čele parlamentu, že je hanba. Že hanbou sú tí, čo si dali meno Demokrati.

A ten Pelle. Že sa ešte neoženil - taký štramák! Samé pekné ženy má okolo seba, a s ním to ani nehne. Furt je slobodný. A čo ty nevieš, že ho ženy nepriťahujú, že je na chlapov? Ale aj tak nemal odísť od Fica, to zle urobil. Fico je najlepší politik, je múdry a hovorí z hlavy. Počul som ho v televízore, povedal tam, že on je na ženy. To bolo vtedy, keď sa gejovia priznávali, že sú gejovia, že sa im páčia chlapi. Ale tiež urobil veľkú sprostosť, vlastnú ženu nechal a našiel si frajerku. Ten mal byť prezidentom, nie tá panička, čo všetko len číta! Jaj, a čo by si od nej chcel, tá toho veľa v hlave nemá, furt len Ukrajina, Volodymyr, Amerika, Peter Pavel - a na nás sa vyprdne. Tá je zas až moc na chlapov. Ten Rizman je už tretí, a to ešte ani všetko nevieme.

Prezidentka má rada aj teplých, lebo je progresívna. To je teraz taká móda, chlap s chlapom a baba s babou sa oblizujú a robia spolu aj to. Nám sa to hnusí a oni to podporujú. Lebo láska je láska, srdcu nerozkážeš. Oni sú moderní, nie ako my, čo chodíme furt do kostola a fajčíme Marsky. Oni fajčia inakšie fajčivo. A že čosi aj šnupajú, jak starí močkári. Lenže nie tabak, ale voľáky koks. Slopú, majú radi slobodu, voľnosť. Voľaktorí to robia aj s mužmi, aj so ženami. Aj si ich medzi sebou vymieňajú. No sodoma-gomora! Neviem si predstaviť, čo by som ja robil s chlapom. Mne stačí moja stará, len aby som jej stačil ja. Sused mi hovoril, že poštár k nám chodí každý deň a že sa aj pribaví. A že aj kominára videl zo dva razy. No neviem, keď ani listy nechodia , ani komín nevymetá. Tak takýchto progresívnych my tu nechceme a nevolíme. Fuj, však to je hnus! A ešte by sa chceli aj sobášiť – chlap s chlapom!

A čo hovoríte na Matoviča? To je správny chlap, ten povie od srdca, čo si myslí. Neviem, či je to pravda, ale klebetí sa, že je chudák, že všetku výplatu dáva žene, že nemá ani na pivo. Aj päťsto eur nám chce dať za voľby. To je náš človek, ja volím Matoviča. Aj do osád chodil, cukríky deťom rozdával. On cíti s chudobou, dobrák od kosti je to. Keď vyhrá, pivo bude zadarmo. Ja sa pridávam, som za Matoviča.

Môj vnuk hovoril, že je to len tlčhuba a klamár, že on bude voliť Sulíka a Sasku. No pánboh s nami a zlé preč! To je ten čo v Dubaji slopal za štátne? Keby aspoň slopal za svoje, ale za peniaze z našich mozoľov. Tak toho ja nevolím, je to lump! A vraj chodí do telky ako sfetovaný. Veď aj ja som si všimol že stále poťahuje nosom, akoby mu sopeľ tiekol, no neviem, neviem, či nefetuje. Toho tiež budú voliť len bezbožní, aj keď kresťana dal na kandidátku. Na posledné miesto, aby ho každý videl. A povedal, že on Hlinu miluje. To je taký pobehaj, ten Hlina. Ten už bol tiež, prepytujem, v každej onej strčený.

Ale najlepšie robí Danko, ten berie aj katolíkov, aj roduverných Slovákov. Ja som zas  počul, že aj s komunistami sa chcel spájať. Tak toho ja voliť nebudem. Mne komunisti otca zavreli, a keď on takto, tak ja hovorím, že nie, Danko nie! Len sa nezapovedaj, do volieb je ďaleko, dovtedy sa ešte uvidí, čo kto na koho vyzradí a kto nám čo sľúbi. Ale my sme celkom zabudli na Fica. Kto je za neho, nech zdvihne ruku!

Nestihli. Hlasovanie predčasne ukončil krčmár: „Chlapi, dopijeme, záverečná!“

____________________________________

Názory a myšlienky, uvedené v komentári, sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie HD.

Hlas ľudu: Iliev sa utopil vo vlastných s-ačkách
Ešte si pamätáme vraždu dvoch gejov pri Teplárni. Aj na reakciu médií a verejnosti si mnohí spomenieme. Aj na to, ako sa niektoré známe tváre priznávali k svojej inakosti. Ešte dlho potom bola v médiách na programe dňa dúhová téma. Až sa to stalo... Čítať ďalej
30 | 05 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik