Ako Gyimesi Šuchu do "niekam" poslal
31 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Spomínate si ešte na istého Šuchu? Len na pripomenutie, je to vedúci zastúpenia Európskej komisie na Slovensku, človek, ktorý tvrdí, že máme pokazené chromozómy v DNA pretože neuznávame rodovú rovnosť." Pripomína nám zo sociálnej siete poslanec Gyimesi György.

"Zmenu myslenia nám teda chce nanútiť. Ten istý Šucha nedávno na otázku, či vie kto je žena alebo muž, odpovedal toto:" (píše poslanec NR SR)

„Nemyslím, že som kompetentný vyjadrovať sa k takýmto otázkam. Nie som antropológ ani genetik alebo lekár...“

Brusel v plnej paráde

"Čiže genetik Šucha, ktorý vie, že máme pokazené chromozómy v DNA, nevie kto je muž alebo žena, pretože nie je genetik. Toto nevymyslíš, toto je Brusel v plnej paráde. A tento pán bol aj kandidátom Progresívneho Slovenska na ministra školstva."

"Priatelia aj o tomto budú nasledujúce voľby : zastaviť Bruselské pokusy o našu prevýchovu, zastaviť ich pobočku menom Progresívne Slovensko a zabojovať o naše tradičné hodnoty." Píše poslanec NR SR Gyimesi György.

Čím Šimečka pobavil Beňovú
"Ráno (včera, pozn. red. HD) ma pobavil “článok” p. Šimečku, otca predsedu Progresívneho Slovenska M. Šimečku. V dennikuN, kde pravidelne publikuje svoju nenávisť k SMER - SSD, pripojil aj kritiku konzervatívcov, ktorí podľa neho nechápu správne... Čítať ďalej
30 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme