Soňa Peková: Cesta z tohto je ľudská hrdosť (VIDEO)
30 | 05 | 2023 I Eka Balašková

Molekulárna biologička Soňa Peková hovorí o informáciách a dezinformáciách v Dobe covidovej, zlyhaní expertov, vedomom zločine, zdravotných následkoch očkovania, šialencoch, ktorí nám vládnu a o tom, že sa im treba postaviť.

Peková síce hovorí, že covid skončil, no dezinformácie a tlaky sa rozhodne neskončili. Neskončili tiež následky očkovania, ktoré malo byť zastavené pri prvých pochybnostiach o správnosti. Myslí si, že cieľom celého bola nie len depopulácia, ale to bola skúška, čo ľudstvo znesie. Za celým však vidí aj niečo pozitívne – už podľa nej ako ľudia vieme, čo nechceme. A rozhodne by sme sa nemali báť. Boja sa tí, čo to celé spustili. Hovorí aj o tom, že sa oslobodíme, až keď sa prestaneme báť.

Covid skončil. Z medicínskeho hľadiska

Podľa Pekovej nám tu však zostali nástroje na ovládanie občanov a tým, ktorí ich zaviedli, vyhovuje, aby naďalej pracovali. Podľa Pekovej mali mikrobiológovia pri prvých pochybnostiach volať po zastavení očkovania s tým, že je to príliš nebezpečné.

„Nejednalo sa teda o dezinformáciu, ale o čistú, zámerne podsúvanú lož s veľmi škodlivým účinkom pre očkovaných,“vyčíta Peková a menuje, aké všelijaké následky, od neurologických problémov, cez zápaly srdcového svalu u mladých ľudí, až po roztrúsenú sklerózu ľudia po očkovaní majú.

Matovičovci opäť zmätkujú
Hnutie OĽANO a priatelia stiahne pôvodný návrh na mimoriadnu schôdzu Národnej rady (NR) SR so všetkými nedorokovanými bodmi z predchádzajúceho rokovania. Vzhľadom na vyjadrenia niektorých strán predložia nový návrh rokovania len s vládnymi návrhmi... Čítať ďalej
29 | 05 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Aký to malo cieľ?

Stále je tu otázka, pre koho dobro sa veci dejú tak, ako sa dejú. Peková hovorí o motíve depopulácie, teda laicky povedané ľudstvo je premnožené. Väčší dôraz však kladie na fakt, že toto bol len akýsi test toho, koľko ľudí je ochotných a schopných podvoliť sa.

„Aká je možnosť zviazať ľudí natoľko, aby sa dali ovládať,“domnieva sa Peková, podľa ktorej ani depopulácia nemá rozumné vysvetlenie, no aj táto myšlienka má svoju históriu. Pripomína eugeniku (náuka na vylepšenie genetického základu populácie „odstránením“ napríklad ľudí s telesnými vývojovými vadami, pozn. red.)

Ilustračný obrázok Shutterstock.com

Potrebujeme vedieť, čo nechceme

„On, (Boh, stvoriteľ...) by mohol mať takú predstavu, že keď sa nám podarí zmeniť tú spoločnosť, pretože vidíme ten tlak, to príšerno, ako sa niekto vie správať voči niekomu inému, tak musíme vidieť túto hrôzu, aby sme dokázali povedať, čo my nechceme,“hovorí Peková.  Podľa nej to celé môže skončiť aj tak, že hoci dnes voláme po treste pre všetkých tých, ktorí to dovolili, po spoločenskej zmene sa im ešte aj poďakujeme. Takáto zmena myslenia spoločnosti, byť vďační aj za negatívne skúsenosti by sa jej páčila.

Gobelín

Súčasnú dobu a kontrolu informácií Peková prirovnáva k tkaniu gobelínu, do ktorého patrí každá jedna nitka.

„Nemôže niekto prísť a povedať, že túto nitku tam nedáme, lebo je škaredá, nepáči sa mi, keď ona tam patrí a v tom celom gobelíne má svoje miesto, svoj význam. Tu sa niekto rozhodol, že bude arbitrom dobrého vkusu, ako má ten gobelín vyzerať a vzniklo z toho niečo nedokončené,“dokresľuje Peková, podľa ktorej ľudia potrebujú informáciu, nie počuť interpretáciu toho, čo majú vidieť.

Zdravotníctvo v Bratislave pred kolapsom: TOTO JE LEN ZAČIATOK!
Urgentný príjem v Malackách – zatvorený. Nová nemocnica Bory nemá zmluvu so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou (VšZP) a na urgentoch na Antolskej či Kramároch majú nabité. Nehovoriac o čakacích lehotách v bežných ambulanciách. Bratislavský kraj má... Čítať ďalej
29 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Strach

Podľa Pekovej ľudia, ktorí toto všetko spôsobili sa toho držia, lebo majú veľký strach a sú presvedčení, že čím viac budú tou povestnou čižmou drviť, tým bude ich tlak účinnejší. Lenže lekárka upozorňuje, že práve bežný človek by sa mal oslobodiť od strachu a nebáť sa postaviť proti neprávosti.

„Tri milióny ľudí za názor zavrieť nemôžu, nie je na to kapacita,“poznamenáva mikrobiologička. Upozorňuje tiež na poslabšie právne povedomie človeka.

„Ľudia, pretože nevedia, aké náročné je niekoho vyhodiť a nahradiť ho človekom s rovnakou kvalifikáciou, si neuvedomujú svoju kvalitu a silu. To sú barličky chudákov „tam hore“, no tie proti nim niekto použije,“ vysvetľuje lekárka.

Vakcína, foto: Pixabay | Akonáhle prišli prvé pochybnosti, mikrobiológovia mali volať po zastavení očkovania

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme