Tip Moniky Beňovej - na jeden povolebný podvod
22 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Dve informácie už len dokresľujú, akí “politici” tu viedli vládu za ostatné tri roky. A nie len tí u Demokratov." Vysvetľuje na sociálnej sieti obrázok, pridaný k statusu, europoslankyňa Monika Beňová. tak sa netradične pozrime na tie sreeny.

 

Pani prezidentka zjavne nechápe, alebo nechce chápať

"A to je dovod, pre ktorý hovoríme, že náš pohľad na politiku je taký rozdielny od pohľadu p.prezidentky. Lebo ak to už pre nedostatok skúseností nedokázala pochopiť sama, mala si nechať poradiť. E. Heger a jeho vláda nemal žiadnu reálnu schopnosť, kredibilitu a šancu. Napriek tomu p.prezidentka umožnila, aby sa voľby konali až 9 mesiacov potom, čo jeho vláde bola vyslovená nedovera. A dnes sa budú všetci tváriť, že sú vlastne opozícia." konštatuje Monika Beňová.

Nuž a ten tip?

"Je tu teda prezidentská vláda. A teraz si tak len tipnem. Niekedy v septembri Progesívci oznámia, že prezidentská vláda je vlastne taká super a že ak vyhrajú voľby, tak vačšinu jej členov nejako “zakomponujú” do vládnutia po voľbách v septembri. Lebo priamo na kandidátku ich nedajú 🙂 aby to bola akože vláda “úradnícka”." Vysvetľuje svoje pocity Moniky Beňová.

Preto to všetko...

"Celá táto projekcia je tak už teraz nastavená. Preto tie ódy na Odora. Je to také priehľadné.

Každý kto bude hlasovať za vyslovenie dôvery tejto vláde, bude spoluatorom tejto hry." varuje zo statusu Monika Beňová.

Robert Fico k hoaxu mainstreamu: Toto šíria odmietači referenda
Robert Fico nechce priamu voľbu prezidenta, zaznieva zo strán niekdajšej vládnej koalície najnovšia informácia, ktorou chcú zabojovať v predvolebnom boji. Smer SSD však hovorí o hoaxe, na ktorého šírenie sa dala aj spravodajská ta3. S informáciou... Čítať ďalej
22 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik