Poslanec SMER - SSD: TA3 ŠÍRI NEBEZPEČNÝ HOAX - KDE JE NAKA?
21 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Tak toto tu ešte nebolo! Heger so Šeligom a s asistenciou TA3 otvorene šíria hoax, že Smer chce, aby sa prezident volil v parlamente," píše na sociálnej sieti Telegram, poslanec NR SR za stranu SMER - SSD.

Ľuboš Blaha, poslanec NR SR, za stranu SMER - SSD na sociálnej sieti Telegram tvrdí, že televízia TA3 šíri nebezpečný hoax a pýta sa, kde je NAKA?

Blaha reaguje na politickú diskusnú reláciu TA3, v ktorej člen mimoparlamentnej strany Demokrati, Juraj Šeliga tvrdil, že Smer-SD chce po voľbách zmeniť priamu voľbu prezidenta na voľbu v parlamente.

Líder Smeru Robert Fico to označil za klamstvo. Zrušenie priamej voľby prezidenta odmietlaj aj strana Hlas-SD.

Viac:

Juraj Šeliga OSTRO kritizuje Roberta Fica! Fico odpovedá!
Mimoparlamentná strana Demokrati tvrdí, že Smer-SD chce po voľbách zmeniť priamu voľbu prezidenta na voľbu v parlamente. Líder Smeru Robert Fico to označil za klamstvo. Zrušenie priamej voľby prezidenta odmieta aj Hlas-SD. "Plán je jasný - dostať... Čítať ďalej
21 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Ľuboš Blaha si myslí, že TA3 šíti nebezpečný hoax a pýta sa kde je NAKA. Jeho názor preberáme v plnom znení

Tak toto tu ešte nebolo! Heger so Šeligom a s asistenciou TA3 otvorene šíria hoax, že Smer chce, aby sa prezident volil v parlamente.

Šialené na tom je, že Dírer v TA3 sa vo svojom pravidelnom ideologickom okienku, z ktorého sa smejú už aj malé deti, zavzdušňoval, ako zlé Rusko šíri hoaxy a dezinformácie.

A potom vyblafol učebnicový hoax o Smere. Nemá to ničím podložené, je to úplná blbosť, nikto od nás nič také neriešil ani nepovedal.

Robert Fico to jednoznačne dementoval - toto je obyčajná konšpiračná teória. Smer nepodporuje zrušenie priamej voľby prezidenta.

Ale Dírerovi to vôbec nebráni v tom, aby začiatok relácie venoval kopaniu do Smeru - bez prítomnosti akéhokoľvek nášho zástupcu, ktorý by to okamžite odmietol.

A tak nastala bizarná situácia, že predstavitelia OĽaNO a SaS, ktorí tu tri roky devastovali Slovensko, v TA3 veselo kydali na Smer za niečo, čo sme v živote nepovedali. A Dírer im spokojne prikyvoval.

Toto je také neuveriteľné mediálne zlyhanie TA3, že ak jej za šírenie tohto šialeného hoaxu nezoberú licenciu, tak už za nič.

To takto teraz bude fungovať politika? To sa máme my zajtra postaviť a vyhlásiť, že Heger ide dekriminalizovať pedofíliu, lebo sme to akože počuli v kuloároch? Žmurk 😉

A potom to bude TA3 bez akéhokoľvek overenia šíriť ako hotovú vec a pýtať sa ostatných strán, či aj oni chcú legalizovať pedofíliu? A spoločne si zakopeme do Hegera? To vážne? Takto?

TA3 sa dnes historicky znemožnila. Už ju kvôli Dírerovi a Ilievovi prakticky nikto nepozerá, lebo títo dvaja dúhoví aktivisti nerobia nič iné, len šíria nenávisť voči Smeru a voči Rusku.

Priamo úmerne k tomu, mimochodom, rastie podpora Smeru a klesá podpora zbrojenia Ukrajiny. Gratulujem. Kde soudruzi z TA3 udělali chybu?

Dnes Dírer prerazil ďalšie dno. Takto priamo ešte žiaden "novinár" nešíril neoverené hoaxy a dezinformácie

Po dnešku je to oficiálne - TA3 je konšpiračné medium. Mrzí ma to, kam Dírer dotiahol kedysi uznávanú spravodajskú televíziu, ale obávam sa, že už ani ospravedlnenie nebude stačiť. Toto je bezprecedentný fail.

Iróniou je, že v TA3 sa polku relácie riešili dezinformácie a je to práve TA3, ktorá ich šíri. Vtip roka.

OĽaNO a SaS sa tam tlčie, kto viac nenávidí Rusko a Maďarsko. Ako fašisti v 30. rokoch. Demokrati šíria hoaxy a konšpirácie. Všetci kopú do Smeru, nič iné nevedia.

Vlčan z OĽaNO kradol ako straka, Sulík so Saskou išli za štátne v Dubaji "vypiť bar", Slovákom brali slobodu a uvrhli ich do chudoby.

A teraz sa snažia politicky pozviechať tým, že za asistencie TA3 o nás šíria konšpiračné teórie. Riadne zúfalstvo. Ste dopadli, "demokrati".

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik