KOTLEBA o Hamranovi: CUKRÍČEK, MILÁČIK bývalej vlády si myslí, že si môže dovoliť takmer čokoľvek
18 | 05 | 2023 I Ladislav Kováčik

Predseda Ľudovej strany Naše Slovensko (ĽSNS) Marian Kotleba sa vyjadril ku kauze policajného prezidenta Štefana Hamrana, ktorý mal vydať príkaz, aby konkrétnej novinárke Plus 7 dní neboli poskytované informácie.

Kotleba sa na sociálnej sieti vyjadril k poslednému škandálu policajného prezidenta Hamrana, o ktorom podľa neho väčšina médií „absolútne mlčí“.

Policajný prezident Hamran mal selektovať médiá, ktorým je možné z Prezídia Policajného zboru posielať informácie. Keby takúto cenzúru zaviedol akýkoľvek iný politik, ktorý by nemal vládne krytie, boli by toho plné správy,“ píše Kotleba.

Hamran je však „cukríček, miláčik bývalej vlády, aj prezidentky Čaputovej“, konštatuje šéf ĽSNS. „Možno preto si myslí, že si môže dovoliť takmer čokoľvek,“ dodáva.

V tejto súvislosti Kotleba ocenil odvahu vedúceho tlačového oddelenia Prezídia Policajného zboru pplk. JUDr. Michala Slivku, „ktorý sa nátlaku zo strany policajného prezidenta Hamrana dokázal vzoprieť“.

Podľa Kotlebu síce jedna lastovička síce leto nerobí, ale môže byť náznakom toho, že prichádza jar - bez Hamrana.

V závere príspevku politik ešte dodáva, že v tejto veci už jeho strana spracovala a podala trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania trestného činu zneužitia právomoci verejného činiteľa v štádiu pokusu.

Hamran neodpovedal priamo

Policajný prezident Hamran na otázku Plus 7 dní, či skutočne vydal pokyn na neposkytnutie odpovedí redaktorke Jane Šimíčkovej, nechcel odpovedať priamo, ale zopakoval, že spomínaná novinárka "nás zahlcuje otázkami". Hamran má pocit, že Šimíčková posiela otázky, ktoré sa týkajú hlavne jeho osoby - jeho personálnej politiky, jeho súkromia či jeho vyšetrovateľov.

Začnú sa diať veci? Michal Slivka prehovoril o Hamranových praktikách
Veta „Rozviazali sme policajtom ruky“ bola jedným z motívov najskôr Matovičovej, potom Hegerovej vlády. Či je to tak, ukážu najbližšie týždne. Čosi o tom vie aj vedúci oddelenia komunikácie Prezídeia policajného zboru Michal Slivka. Ten nového... Čítať ďalej
17 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik