Gustáv Murín: Čaputovej tradícia
18 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Už to začína byť Čaputovej tradícia - ututlávať a ututlávať. Najskôr Vlčana, teraz Sulíka. Ach, tá nekonečná slušnosť..." Citát Gustáv Murín, spisovateľ.

Sulíka som stretol osobne dvakrát a aj na druhý krát sa mi potvrdilo, že je to arogantný primitív, píše na sociálnej sieti spisovateľ Gustáv Murín, ktorého názor preberáme v plnom znení.

Gustáv Murín reaguje na obsah videa, ktoré zverejnil predseda strany Smer - SSD, Robert Fico, v rámci ktorého sa na verejnosť dostal záznam z Dubaja. Na ňom Richard Sulík (SaS) v spoločnosti kolegyne Bittó Cigánikovej a nemeckých zbohatlíkov dáva „pokyn“ na vypitie všetkého alkoholického, čo sa v bare nachádzalo.

Richard Sulík: Ten alkohol sme tam jednoducho nechať nemohli
Od pondelka (15. mája) doslova valcuje internet video predsedu Smeru Roberta Fica, v rámci ktorého sa na verejnosť dostal záznam z Dubaja. Na ňom Richard Sulík (SaS) v spoločnosti kolegyne Bittó Cigánikovej a nemeckých zbohatlíkov dáva „pokyn“ na... Čítať ďalej
16 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Veď si len spomeňme...pripomína Gustáv Murín

Veď si len spomeňme, ako nám urobil hanbu ako predseda parlamentu na obede s veľvyslancami v kraťasoch, ale hlavne ako SLÚŽIL Kočnerovi (viď kauza SASANKA) a potom mal tú drzosť žiadať Bugára, aby odišiel z politiky, lebo ho niekde na dovolenke pri mori POZDRAVIL Kočner. Môže Vás po to všetkom TOTO prekvapiť (to je aj odkaz jednému barovému hráčovi, čo ho zbožňuje), nech sa páči komentár a video z internetu, posledného útočiska zdravého rozumu a demokracie:

Na videu vrieska zjavne omámený Sulík v Dubaji, že treba vypiť celý bar. Za štátne.

Spoločnosť mu robí kamoška zo SaS Cigániková. Tá v Dubaji nemala čo robiť. Jedine, ak by na Expo vystavovali jej červené nohavičky.

Za stolom s ňou sedia Geissenovci - Sulík si týchto dvoch nemeckých zbohatlíkov vodil ešte aj do Dubaja. Ak tam boli aj oni za štátne, to je už fakt na basu.

Saska si z Dubaja urobila opilecký brloh pre svoje zvrátené žúrky. Daňoví poplatníci sa im skladali na bakchanálie.

Ako to chce Sulík vysvetliť? Celé roky sa hrali na strážcov verejných financií a vždy, keď chcel niekto, aby dal štát peniaze seniorom či chudobným ľuďom, tak kričal, že nemôžeme rozhadzovať verejné zdroje a musíme konsolidovať.

A bum, on rozhadzoval státisíce na to, aby sa mohol s Cigánikovou a Geissenovcami rozpustilo zabávať v Dubaji. Nič nemorálnejšie som v živote nevidel. Konsolidácia à la Sulík.

Mimochodom, spomeňme si na všetko to moralizovanie Kolíkovej, ktorá sa hrala na etalón spravodlivosti. A ako hnusne kydala na Milana Lučanského. Generál sa jej teraz smeje z neba.

Kolíkovej strana je namočená v šialenom škandále. Sú podozriví, že zneužili vyše milióna zo štátnej kasy - vedela o tom Kolíková? A kde je NAKA?

Boli sme to my, kto ako prvý upozorňoval na výletíky Sulíkovej dcéry do Dubaja - vtedy Sulíka všetci kryli. Všetci tí veľkí "protikorupční" bojovníci.

Teraz sa ukázala celá pravda. Toto je slovenský neoliberalizmus - zhýralý, arogantný, neľudský a papalášsky.

Len pripomeňme, že prezidentka Čaputová sa so Sulíkom dohodla na tom, že na ministerstvo hospodárstva strčí namiesto pôvodnej nominácie jeho človeka. Zrejme preto, aby ututlával Sulíkove škandály.

Už to začína byť Čaputovej tradícia - ututlávať a ututlávať. Najskôr Vlčana, teraz Sulíka. Ach, tá nekonečná slušnosť.

Ja len, že - bye-bye, Mr. Sulík, dodáva v príspevku na sociálnej sieti spisovateľ Gustáv Murín.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik