Nový premiér už vysvetľuje: Ako to je s tajnou dohodou?
17 | 05 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

OĽANO má podozrenie, že mesto Bratislava dostane od vlády 50 miliónov eur, ktoré zvýšili z balíka pomoci. Argumentuje prepojeniami predsedu vlády odborníkov Ľudovíta Ódora a prezidentky Zuzany Čaputovej na Progresívne Slovensko, s ktorým je spájaný aj primátor Bratislavy Matúš Vallo. Podľa slov poslanca Národnej rady (NR) SR za OĽANO Milana Vetráka sa dohoda začala pripravovať. Preto hnutie vyzvalo premiéra, aby sa vyjadril.

Vyjadrenie premiéra

Predseda vlády odborníkov Ľudovít Ódor odmieta obvinenie hnutia OĽANO o možnej tajnej dohode mesta Bratislava s Úradom vlády SR, na základe ktorej by malo hlavné mesto dostať 50 miliónov eur.

"Žiadne také stretnutie nebolo, žiadna tajná dohoda. Považujem tieto veci za nezmysly a nebudem ich komentovať," uviedol
premiér v stredu na tlačovej konferencii na ministerstve financií.

Už skôr sa voči tvrdeniam OĽANO ohradilo aj mesto Bratislava. Podľa magistrátu ide o ďalšie z účelových klamstiev lídra hnutia Igora Matoviča, ďalší z útokov na hlavné mesto Slovenskej republiky a cez mesto aj na Progresívne Slovensko.

Ódor začína úradovať! Jeho prvé kroky- vojaci na hraniciach
Policajtom by malo počas dočasného zavedenia kontrol na vnútorných hraniciach SR pomáhať denne do 150 profesionálnych vojakov Ozbrojených síl (OS) SR. Ich vyčlenenie pre kontroly, ktoré na obdobie od 24. mája do 8. júna zaviedli v súvislosti s... Čítať ďalej
17 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme