Ľuboš Blaha: Takto vyzerá neoliberalizmus. Prehnité papalášstvo! (VIDEO)
16 | 05 | 2023 I Eka Balašková

Po videu, ktoré zverejnil Robert Fico, je SaS mŕtva strana. Sulík už politicky aj tak len dožíval - dostal ranu istoty, myslí si Ľuboš Blaha, podpredseda strany Smer-SSD.

Blaha najskôr popisuje video, ktoré pripomína skôr študentské bakchanálie, ktorých sa v Dubaji zúčastnili nie len SaSkári Sulík a Bittó Cigániková, ale aj Geissenovci. Blaha Sulíkovi vyčíta, ako od ľudí chcel, aby šetrili, pritom on rozhadzoval štátne peniaze. Pýta sa tiež, kde je Mária Kolíková, ktorá o všetkom tiež určite vedela, rovnako, ako aj o ďalšom škandále, na ktorý Blaha poukazoval už na jeseň – ceste Sulíkovej dcéry do Dubaja. Zametanie pod koberec vyčíta Blaha aj prezidentke Zuzane Čaputovej. V tejto súvislosti hovorí o ich zásade vzájomne neriešiť prešľapy aj predseda Smeru, Robert Fico.

Nepekný pohľad

„Na videu vrieska zjavne omámený Sulík v Dubaji, že treba vypiť celý bar. Za štátne. Spoločnosť mu robí kamoška zo SaS Cigániková. Tá v Dubaji nemala čo robiť. Jedine, ak by na Expo vystavovali jej červené nohavičky,“ironizuje Blaha.

„Za stolom s ňou sedia Geissenovci - Sulík si týchto dvoch nemeckých zbohatlíkov vodil ešte aj do Dubaja. Ak tam boli aj oni za štátne, to je už fakt na basu. SaSka si z Dubaja urobila opilecký brloh pre svoje zvrátené žúrky. Daňoví poplatníci sa im skladali na bakchanálie,“ konštatuje poslanec ďalšiu nehoráznosť.

ŠOKUJÚCE VIDEO: Sulík dal svojim kamarátom na výlete v Dubaji vážnu úlohu! Museli do rána…
ŠOKUJÚCE VIDEO! „Sulík dal svojím kamarátom na výlete v Dubaji vážnu úlohu. Mali zadarmo do rána vypiť bar v slovenskom pavilóne na svetovej výstave Expo,” uviedol na sociálnej sieti líder Smer SSD Robert Fico Nový minister hospodárstva nemusí ani... Čítať ďalej
15 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Vodu kázať, víno piť

„Ako to chce Sulík vysvetliť? Celé roky sa hrali na strážcov verejných financií a vždy, keď chcel niekto, aby dal štát peniaze seniorom či chudobným ľuďom, tak kričal, že nemôžeme rozhadzovať verejné zdroje a musíme konsolidovať. A bum, on rozhadzoval státisíce na to, aby sa mohol s Cigánikovou a Geissenovcami rozpustilo zabávať v Dubaji. Nič nemorálnejšie som v živote nevidel. Konsolidácia à la Sulík,“poukazuje ľavičiar na správanie exministra.

Kde bola kolegyňa moralistka?

„Mimochodom, spomeňme si na všetko to moralizovanie Kolíkovej, ktorá sa hrala na etalón spravodlivosti. A ako hnusne kydala na Milana Lučanského. Generál sa jej teraz smeje z neba. Kolíkovej strana je namočená v šialenom škandále. Sú podozriví, že zneužili vyše milióna zo štátnej kasy - vedela o tom Kolíková? A kde je NAKA?,“ pýta sa Blaha a upozorňuje, že práve Smer ako prvý upozornil na výlet Sulíkovej dcéry do Dubaja „za štátne“.

Pripomeňme si...

V novembri 2022 Blaha skonštatoval, že Sulíka považuje za najarogantnejšieho človeka, ktorého kedy videl, pretože vraj mienil zaplatiť za výlet dcéry až po tom, ako škandál vyplával na povrch.

„To je ozaj dôveryhodné vysvetlenie. Najmä ak si to spojíme s tým, že Sulíkovo ministerstvo podpísalo s jeho dcérou zmluvu. Podľa nej jej ako odborníčke na „energetické“ právo cestu do Dubaja zaplatí zo štátnych. Ale to je len administratíva, hehe, nerobte z toho kapitálny zločin. Vytvorili z 26-ročnej mladuchy najväčšiu odborníčku na energetické právo v galaxii, čo je čistý podvod, ale čo on má s tým, však on je len minister. Chybička se vloudila, spoločne sa zasmejme,“ nešetril iróniou Blaha ani na jeseň.

Blaha: Fyzikálna jednotka papalášizmu - jeden Sulík!
Pravidelný komentátor na sociálnej sieti a poslanec NRSR za Smer - SD Ľuboš Blaha sa aktuálne vyjadril na svojom profile k mnohopočetným kauzám ministra hospodárstva a predsedu strany SAS Richarda Sulíka. Jeho text výstižne uviedol titulkom:... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Nevynechal ani Čaputovú

Podľa Blahu takto vyzerá neoliberalizmus na slovenský spôsob. Aj tu nachádza súvislosť s prezidentkou Zuzanou Čaputovou.

„Prezidentka Čaputová sa so Sulíkom dohodla na tom, že na ministerstvo hospodárstva strčí namiesto pôvodnej nominácie jeho človeka. Zrejme preto, aby ututlával Sulíkove škandály. Už to začína byť Čaputovej tradícia - ututlávať a ututlávať. Najskôr Vlčana, teraz Sulíka. Ach, tá nekonečná slušnosť,“uzatvára Blaha, ktorý dáva pánovi Sulíkovi veselé „bye-bye“.

Aj oni majú zásady

Robert Fico vo svojom videu upozornil, že o tomto vedeli všetci vo vláde, len platila zásada o nekritizovateľnosti koaličných partnerov, aby sa Smer nevrátil k moci.

„No a Hirman, ako hladný šakal, zahryzol Sulíkovi do tepny až teraz len preto, lebo Heger a jeho spolupartajníci bojujú o politické prežitie a na zožratie im je dobrý aj Sulík. Ale to nevadí. Lepšie neskôr, ako nikdy. Nech národ vidí, čo za gaunerov sme mali vo vláde,“myslí si Robert Fico, predseda Smeru-SSD.

&mibextid=2Rb1fB

PRIESKUM ukázal, v akej miere nedôverujú Slováci NR SR!
Miera dôvery v Európsky parlament a Európsku komisiu je v porovnaní s dôverou, ktorú Slováci vyjadrili Národnej rade (NR) SR a Vláde SR, dvojnásobná. Vyplýva to z reprezentatívneho prieskumu výskumnej agentúry NMS Market Research Slovakia na vzorke... Čítať ďalej
16 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik