Toto je zvrátené! Ženy aj z Ukrajiny ako nájomné inkubátory pre bohaté LGBT páry
15 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

Deti všetkých rás, na výber je farba vlasov a očí, dievčatká aj chlapci na predaj. Cena je od 90tis do 150tis dolárov, takto podľa reportáže poľskej štátnej televízie vyzerajú Bruselské medzinárodné trhy detí pre homosexuálov.

Tieto trhy poriada v Bruseli organizácia Men having babies (MHB – Muži majú deti), ktorá pre náhradných rodičov vybaví všetko – od matky, ktorá dieťa vynosí, až po právne záležitosti pri jeho odbere. V Bruseli si môžete vybrať tak, ako to poznáte z dobytčích trhov, prípadne z filmov o trhoch s otrokmi. Celé toto je však nelegálne, pretože medzinárodné právo takýto obchod nepripúšťa. Obchodníci to vedia a preto „lovia“ v chudbonejších krajinách, kde matky kvôli živobytiu svoje dieťa doslova predajú ešte pred jeho narodením. Pritom pre majetné homosexuálne páry je mať dieťa len akousi vecou prestíže. Zoznámte sa aj s MHB.

Zarábajú na emóciách

"Keď som povedal mojim rodičom, že som gay, moja mama povedala, keď si ty šťastný, tak som šťastná aj ja, som len rozčarovaná tým, že sa nikdy nestanem babkou,“ hovorí Typaz.

Pod hlavičkou Men having babies na bruselskom veľtrhu nechýbajú reklamy konkrétnych firiem s bohatou ponukou od základnej až po kategóriu VIP, teda bez čakania na náhradnú matku aj s certifikátom kvality tovaru s vylúčením porúch plodu a garanciou  náhradného dieťaťa, ak by objednané dieťa zomrelo do jedného roku.

Mrzačenie detí v Austrálií NIE JE v poriadku! O čo ide?
Bábätkám v celej Austrálii sa operatívne upravujú pohlavné orgány. Táto „normalizácia pohlavných orgánov“ je dlho kritizovaná hlavne zdravotníkmi, ktorí sa túto prax snažia postaviť mimo zákon. Takéto operácie spôsobujú deťom celoživotné problémy,... Čítať ďalej
12 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Ako dobytok v 19-tom storočí

"Rastieme a rozvíjame sa, aby sme realizovali našu misiu, teda vzdelávanie a informovanie geyov, ako mať deti a ako zabezpečiť financovanie, aby si zabezpečiť zníženie nákladov celého procesu,“ hovorí Typaz. Moderátor v reportáži vysvetľuje proces, ktorý je naplánovaný do najmenších detajlov od online objednávky, cez „prenájom“ matky, ktorá dieťa vynosí, až po právnu pomoc pri odbere „tovaru“ – dieťaťa.

"Je to druh obchodu s ľudmi, poukazujúci na úpadok našej civilizácie. Nepredstaviteľné. Tým spôsobom bolo kedysi obchodované s nevoľníkmi,“ hovorí Typaz, ktorého moderátor dopĺňa, že do trhu sú zapojené matky ako živé inkubátory.

"Veľa náhradných matiek ma tú istú motiváciu, vnútornú potrebu aby dar, ktorý obdržali, teda deti mohli zdieľať s ostatnými," hovorí jedna z týchto matiek.

Ilustračný obrázok | Chcete dieťa? Máte dosť peňazí? Nie je problém, stačí si vybrať

Realitu z Ukrajiny radšej neukážu

„Toto je fragment reklamy firmy organizujúcej trhy s deťmi, skutočnosť je viac brutálna. Na úlohu náhradnej matky sa rozhodujú predovšetkým ženy, ktoré do toho núti ťažká  finančná situácia. Najviac ich pochádza z Indie, tam má trh s deťmi na objednávku hodnotu 400 miliónov dolárov. Európskou mekkou tejto brandže je Ukrajina, jedna z mála krajín nášho kontinentu, kde nie je právne ohraničenie. V máji svetové média obehli šokujúce nahrávky z jednej z Kyjevských kliník, cca 50 plačúcich novorodencov na sále, pripravených pre klientov na odber. Tí si pre ne nemohli na Ukrajinu dovoliť prísť kvôli uzavretým hraniciam,“ hovorí moderátor poľskej televízie.

SLOVÁCI VRAJ MAJÚ CHYBNÚ DNA!
Takéto škandalózne tvrdenie vyslovil tento týždeň euroúradník, zastupujúci Európsku komisiu na Slovensku. Menovite Vladimír Šucha, ktorý, mimochodom, v posledných voľbách kandidoval do slovenského parlamentu na kandidátke Progresívneho Slovenska.... Čítať ďalej
12 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Toto rieši aj medzinárodné právo

"Nejedná sa o nič iné, ako o zakázaný obchod s ľuďmi a ženy ktoré sú využité na čisto komerčné praktiky. Náhradné materstvo je konanie, ktoré je jasne zakázané od medzinárodnej konvencie o medzinárodnej adopcii, ktorá jasne hovorí, že za adopciu nemožno brať akúkoľvek odmenu,“ upozorňuje Typaz. Moderátor dodáva, že až 99 percent takto objednaných ukrajinských detí sa dostáva k homosexuálnym párom, ktoré do „adopcie“ idú s vedomím, že je v ich štáte nelegálna.

Vec prestíže

"Dieťa je brané ako tovar, ktoré osoby prezentované väčšinou ako celebrity, berú ako niečo také, čo možno porovnať napríklad s vlastnením dobrého auta,“ upozorňuje Typaz.

„Chceli sme spoznať priebeh tohtoročných trhov s deťmi. Organizátori pristúpili na platený vstup na tu celu "zábavu" ale po polhodinovej nahrávke Poľská televízia obdržala list so žiadosťou nepublikovať nahrávku,“ dodáva moderátor.

pixabay.com | Ilustračný obrázok / Žena ako platený inkubátor?

Nie len nelegálne, ale aj výnosne

"Organizátori chcú ukryť to, čo je skutočnou istotou tejto nemorálnej procedúry usmerňovania žien, brania ich ako samíc a obchodu s deťmi teda obchodu so živím tovarom. Je zrejmé že centrá, ktoré organizujú obchod s deťmi a zabezpečujú sa ženami donútenymi biedou v Poľsku sa spojili s tými, ktoré chcú zabíjať nenarodené deti,“ uzatvára Typaz. Na konci videa ženy z davu upozorňujú, že nie sú inkubátory.

Tabák kladie otázky: Kedy bude prezidentka riešiť nenávisť, ktorú šíri LGBTI komunita?
Prezidentka SR Zuzana Čaputová využije všetky právne prostriedky v súvislosti s vyjadreniami lídra Smeru-SD Roberta Fica, ktoré ju spájajú s finančníkom Georgom Sorosom či americkou ambasádou. Chce preto využiť právne prostriedky na ochranu svojich... Čítať ďalej
10 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Čo vieme o MHB

Men Having Babies, Inc. je nezisková organizácia, ktorá bola vyčlenená v júli 2012 z programu, ktorý prebiehal v newyorskom LGBT centre od roku 2005. Začala ako sieť partnerskej podpory pre biologických homosexuálnych otcov a budúcich otcov, ktorá ponúka mesačné workshopy a každoročný seminár. Postupom času boli vyvinuté prepracované online zdroje, zoznam adresátov skupiny sa rozšíril na tisíce párov a nezadaných z celého sveta a spojila sa s rodinnými združeniami LGBT, aby vytvorili podobné programy v Chicagu, San Franciscu, LA, Miami, Dallase, Tel. Avive, Taipei a Bruseli.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik