Právnička Laššáková: Prezidentka zahazardovala so životmi 5 mil. ľudí (VIDEO)
11 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

Právnička Laššáková si všimla nový neduh na Slovensku – čo rok, to nová vláda. Tá najnovšia nám hrozí po tom, ako ju prezidentka avizovala z Londýna po „aférke“ dvoch ministrov Hegerovej vlády.

Laššáková mierne ironicky konštatuje, že prezidentka už má menovanie vlád nacvičené, čakajú ju ešte dve takéto udalosti. Pritom ešte vo februári nechcela hazardovať s povesťou niekoľkých odborníkov, čo bolo podľa právničky úbohé. Tiež sa pýta, či by Hegera nechala dovládnuť aj s vedomím, že Budaj Vlčanovi „priklepol“ dotáciu. O tom, že skládka v Iži patrí Vlčanovi pritom vedel aj minister Budaj, aj keď sa tvári, že to nie je možné.

Má v tom prax

„Zuzana Čaputová ide vymenovať vládu. Ďalšiu. No určite nebude posledná. V októbri si to opätovne zopakuje. Ona si to totižto poctivo nacvičuje, takže to zvládne úplne s prehľadom,“konštatuje Laššáková, ktorá upriamuje pozornosť na nedávnu minulosť.

Politológ VARUJE: Hegerových Demokratov čaká nepekný koniec!
Po odstúpení odvolaného Samuela Vlčana z postu ministra pôdohospodárstva a zložení funkcie ministra zahraničných vecí Rastislavom Káčerom, prezidentke vrátil premiérske poverenie Eduard Heger. V budúcom týždni nás čaká predstavenie tzv. úradníckej... Čítať ďalej
10 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Februárové tvrdenie

Vo februári tohto roku Zuzana Čaputová nechcela hazardovať s povesťou 16-tich odborníkov, aby donútila poslancov zahlasovať za skorší termín volieb.

„Dnes už nevadí, že týmto ľuďom ohrozíte povesť? Vaše vyjadrenia sú viac, než úbohé,“myslí si Laššáková, podľa ktorej je to buď o tom, že chráni povesť 16-tim odborníkom, alebo rozhoduje v prospech Slovenska.

„Ak by sa neprevalila kauza Jána Budaja o dotácii spoločnosti, kde konečným užívateľom výhod je Samuel Vlčan, tak by ste Hegerovu vládu nechali dovládnuť? Prevalila sa tá kauza. Nie, že ste o tom nevedeli,“ stúpa Laššáková prezidentke do svedomia.

Vedel o tom Budaj

Minister Vlčan je konečný užívateľ výhod zo skládky v Iži. Vieme, že Zuzana Matejičková už pred minimálne ôsmimi mesiacmi o nej informovala videom. Laššáková sa pýta, ako teda na MŽP nevedeli o tom, že skládka patrí Vlčanovi, keďže Matejičková je asistentkou poslanca za Smer-SSD a odchádzajúca vláda práve túto stranu označuje za putinovských agentov a ruských podporovateľov.

Právnička Laššáková o dezolátoch a frustrátoch (VIDEO)
Vďaka tomu, že možno budú parlamentné voľby už začiatkom júla, Judita Laššáková pochopila parlamentné manévre pred kamerami. Najviac ju však pobavili vyjadrenia okolo odstúpenia Samuela Vlčana (OĽaNO), odvolaného ministra pôdohospodárstva. Neverí... Čítať ďalej
07 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik