Pellegrini povedal viac o dôvere k úradníckej vláde
10 | 05 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Strana Hlas-SD bola za vyslovenie nedôvery vlády Eduarda Hegera už v minulosti a volala po úradníckej vláde. Podľa jej predsedu Petra Pellegriniho však nikdy nepovedali, že jej vyslovia dôveru, uviedol to v stredu počas tlačovej konferencie.

"Nie je to o tom, že meníme názor. Úradnícka vláda je vždy lepšia ako Hegerova, hoc má stále tie isté právomoci," povedal Pellegrini. Poukázal na to, že prezidentka SR Zuzana Čaputová má na vymenovanie úradníckej vlády právomoc a mala k jej vymenovaniu pristúpiť už oveľa skôr. Vyslovenie dôvery úradníckej vlády a jej vymenovanie je podľa Pellegriniho rozdiel.

Zároveň líder Hlasu-SD poznamenal, že osobnosti, ako Heger, Igor Matovič (OĽANO) či Veronika Remišová (Za ľudí) sú zodpovední za to, čo sa v krajine deje. Podľa jeho slov si už nezaslúžia druhú šancu. "Nesmieme im dovoliť, aby sa tvárili ako opoziční poslanci," uzavrel.

Pozrite si tlačovú besedu na témy:
  • Prirážka obchodných reťazcov musí byť pod kontrolou
  • Vláda skolabovala, HLAS sa stará o ľudí
  • Ak dieťa nedostane miesto v škôlke, štát rodičom pomôže

HEGER zase len táral! Mestá a obce naďalej trápia ceny energií
Zvyšovanie cien energií komplikuje mestám a obciam napĺňanie ich kompetencií. V oblastiach sociálnych vecí, kultúry, športu či dopravy hrozí, že ich služby budú môcť plniť len do istej miery. Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) v stredu na... Čítať ďalej
10 | 05 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik