ZOZNAM mien kandidátov na ministerstvá vo vláde odborníkov NIE JE PRESNÝ!
09 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Medzi medializovanými menami ministrov úradníckej vlády sa objavili aj také, o ktorých sa neuvažuje. TASR o tom informoval riaditeľ odboru komunikácie Kancelárie prezidenta (KP) SR Jozef Matej.

"Zoznamy mien kandidátov na ministerstvá vo vláde odborníkov, ktoré sa objavujú v médiách, neboli potvrdené prezidentskou kanceláriou a obsahujú aj mená, o ktorých sa vo vláde neuvažuje," uviedol.

Prezidentka Zuzana Čaputová vymenuje úradnícku vládu v týždni od 15. mája. Predsedom vlády odborníkov bude viceguvernér Národnej banky Slovenska (NBS) Ľudovít Ódor.

Denník Plus jeden deň informoval o menách členov budúcej úradníckej vlády, ktoré prenikli do médií a ktoré nie sú podľa Kancelárie prezidenta presné!

Viac v článku:

Kto bude v úradníckej vláde? Mená členov NOVÉHO KABINETU sa dostali na verejnosť
Denník Plus jeden deň informoval o menách členov budúcej úradníckej vlády, ktoré prenikli do médií. Úradnícku vládu povedie Ódor Dočasne poverená vláda na čele s Eduardom Hegerom končí a nahradí ju úradnícka vláda, na čele ktorej by mal stáť... Čítať ďalej
08 | 05 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik