Richterová odkazuje Borisovi Kollárovi: Kúp si nové gate ty psychopat!
09 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Boris Kollár mal podľa Barbory Richterovej želanie, aby potratila! Richterová chce svoju situáciu a situáciu dvoch detí, ktorých otcom je politik Boris Kollár, predseda parlamentu Slovenskej republiky a predseda hnutia Sme rodina riešiť súdnou cestou, ale "otec storočia a ľudský hnoj v jednej osobe," ako politika nazýva sa na súd nedostavil.

Ďalšia expartnerka, matka jeho jedenásteho dieťaťa Mirka Jakubisová má plné zuby Barbory Richterovej, ktorá má s Borisom Kollárom dve deti. Podľa Mirky Jakubisovej je Boris Kollár starostlivý otec.

"Boris dokázal svojím prístupom, že chce byť s malým a má ho rád. Snaží si ten čas nájsť," povedala pre denník www1.pluska.sk, Jakubisová.

Na jej vyjadrenie reaguje Barora Richterová

"Táto kačacia papula sa práve vyjadrila ku vzťahu Borisa Kollara k mojim deťom a vzala si do svojej papule moje deti! Milá Miroslava, ty čo si mi písala ako si sama Kollárovi napísala a iba raz si sa s ním vychrápala a už si bola tehotná s novým range roverom o tebe veľa vypovedá. Určite si bola za tento članok odmenená - však sme aj videli- DOVOLENKOU V DUBAJI. Gratulujem!" Píše Richterová.

Richterová dodáva: "Borisa Kollára som kontaktovala z dovolenky - ktorú som si na rozdiel od teba a ostatných jeho matiek a mileniek PLATILA SAMA pre seba aj svoje dieťa a vyčítala mu nezáujem o deti a že Artur s ním chce byť. Zablokoval nás oboch čo dnes vnímam veľmi pozitívne! Máme svätý pokoj."

"Som šťastná, že ako jediná už nerobím rohožku tomuto úchylákovi. A tebe prajem ešte veľa dovoleniek pekne sa tam slepice striedate v jednej posteli," napísala tiež Richterová.

Richterová chce svoju situáciu riešiť súdnou cestou, ale ako uvádza: "...otec storočia a ľudský hnoj v jednej osobe sa nedostavil!"

Jednu vtipnú historku, ako uvádza, napísala na záver svojho príspevku na sociálnej sieti Facebook:

"Cez víkend som bola so svojimi synmi na Donovaloch, kde si Artur išiel požičať kolobežku, prišiel na pokladňu, vieme že kolobezky patria Borisovi Kollárovi a žiadne jeho deti to neplatia..Nebudú predsa platiť za to, že sa vozia na otcovej kolobežke. Tak.. nech sa páči, Artur za 1 a pol hodiny vozenia sa na Kollárovej kolobežke musel zaplatiť 22 eur!!!! A záloha 30 eur !!!Kúp si nové gate ty psychopat! BORIS KOLLÁR má tak rád naše deti, že po celej BA rozprával, že si praje, aby som potratila! Dostalo sa to ku mne si predstav Boris".

Telenovala zo ságy rodu matiek Borisa Kollára pokračuje. Je ich neúrekom, vydá na niekoľko častí...

Richterovej ďalší odkaz Borisovi Kollárovi! "Normálne sa z neho dogrciam..."
Kam až to chce potiahnuť? Napadá bežnému človeku pri „telenovelovom“ spore ani neviem koľkej mamičky v poradí Barbory Richterovej s Borisom Kollárom. Richterová totiž zase raz vplávala do veľmi špinavých vôd. Keď už máte pocit, že Richterová... Čítať ďalej
02 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik