Plevíková o prezidentke: Ona nám ide kázať o demokracii...? (VIDEO)
10 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

Zuzana Plevíková (Mladí sociálni demokrati - MSD) kritizuje prezidentku Zuzanu Čaputovú, ktorá sa síce verbálne zastáva demokracie, no sama ju niekoľkokrát doslova podupala.

Skutočný mier nie je možný bez slobody a demokracie

Plevíkovej sa nepáči, že to hovorí prezidentka, ktorá podporuje cenzúru iných názorov a blokovanie webov a o ľuďoch s iných názoroch hovorí, ako o zmätených.

Aj za prístup k demokracii Plevíková kritizuje prezidentku a pripomína jej postoj na jednej strane k čurillovcom, na druhej strane prezidentkino mlčanie pri dianí okolo Diany Santusovej.

„Takto podľa vás vyzerá sloboda a demokracia? Takto si predstavujete skutočný mier? Nie, pani Čaputová, my nezabúdame,“ upozorňuje na záver Plevíková.

Najdôveryhodnejšia?

Prieskum agentúry Focus však tvrdí, že Zuzana Čaputová je najdôveryhodnejšou političkou, Podľa ich čísel jej dôveruje 40 percent opýtaných.

Totálny debakel v dôveryhodnosti tých "samodôveryhodných"
Zverejnila ho televízia Markíza v relácii Na telo. V momente, keď sa zjavil, jednému z diskutujúcich, Jurajovi Šeligovi, doslova zabehlo. Niet sa čo čudovať, prichádza totiž moment prebudenia. Prieskum pripravila agentúra Focus. Matovičovi... Čítať ďalej
07 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

POTREBUJEME VAŠU POMOC

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik