Hlas ľudu: Nech mi moderátor Makara odpustí
10 | 05 | 2023 I Mária Škultétyová

Posledné roky Slovensko zaplavili samí marxovia a bin ládinovia. Samí zarastení muži. Naozaj sa nechcem dotknúť žiadneho z nich, žiadnej mužskej pýchy – rozumej, brady. Veď, čo sa komu páči, nech to  nosí. Ale kým pred pár rokmi bolo skôr vzácnosťou stretnúť zarasteného chlapa, dnes je zriedkavým javom stretnúť oholeného, voňavého muža. Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škultétyová.

Muža s tváričkou hladkou ako ritka malého bábätka. Neholili sa bezdomovci a žobráčikovia.

A keby sa všetci zarastení o tú pýchu na brade aspoň starali, každý boží deň si ju vyprali a občas aj  pristrihli, možno by pohľad na nich bol o čosi znesiteľnejší. Lebo, povedzme si pravdu, aj keď si pri jedle dávajú pozor, predsa im len niečo kvapne. A keď to tam zostane, musí to aj smrdieť.

Ale to by sme od nich asi chceli moc

Ja si totiž myslím, že strnisko na brade vyrástlo preto, lebo sa im nechce holiť. Chlapci spohodlneli a zleniveli.  A tu mi nedá nespomenúť môjho otecka, ktorý tvrdo hrdlačil na poli, ale každú nedeľu sa oholil. Nemohol ísť do kostola zarastený.

Nad témou na Marxa alebo na detskú ritku som začala premýšľať pri nedeľnej politickej debate na Jednotke.

Nech mi moderátor Makara odpustí, ale zarastený a s neupraveným strniskom mi pripomínal bezdomovca. A teda aj pohľad na neho nebol najpríjemnejší.

Naopak, pohľad na hladko oholeného Fica a mnohonásobného otecka Kollára, s tváričkou ako detská ritka, vyvolával pocit voňavej čistoty.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik