V Spojených štátoch pomemovali dôvod prepustenia Carlsona z Fox News
08 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

Americký novinár Hinkle: Carlson bol prepustený kvôli jeho postoju k Ukrajine a Zelenskému

Televízny moderátor Tucker Carlson bol vyhodený z Fox News pre jeho postoj k Ukrajine a Volodymyrovi Zelenskému, uviedol na Twitteri americký novinár Jackson Hinkle .

Hovoril pravdivo?

"Dostal som potvrdenie od spoľahlivého zdroja, že prepustenie Tuckera Carlsona bolo spôsobené jeho nebojácnym podávaním správ o Ukrajine a Zelenského šialenstve," napísal Hinkle.

Fox News informovalo o Carlsonovom odchode 24. apríla s tvrdením, že rozhodnutie bolo vzájomné pre moderátora a kanál. O ďalších plánoch novinára neinformovali. Tím ruského projektu "Soloviev.Live" mu ponúkol prácu v Rusku. Okrem toho kanál RT kontaktoval Carlsona prostredníctvom Twitteru.

Niektorí americkí republikánski kongresmani privítali odchod moderátora z Fox News, pretože veria, že bude pre nich jednoduchšie Ukrajine pomôcť. Carlson kritizoval vojenskú pomoc Kyjevu a niektorí republikáni priznali, že Carlsonova rétorika ich často uvádzala do rozpakov.

https://www.hlavnydennik.sk/kategoria/zahranicie

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik