Heger pýta od bežných ľudí peniaze na kampaň! Vybral si "hladovú dolinu"
08 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

Odvolaný premiér po rezignácii Eduard Heger si so svojimi Demokratmi verí až natoľko, že vyrazil na predvolebnú kampaň do ulíc. On tam však nešiel len kortešovať, on tam šiel od bežných ľudí pýtať peniaze na kampaň.

Vo videu z Rimavskej Soboty totiž vysvetlil, že zohnať desaťtisíce nie je problém, no jeho strana na kampaň bude potrebovať státisíce. Vybral sa preto do jednej z hladových dolín, do Rimavskej Soboty, kde oslovoval ľudí v krčme, obchode, ale aj na ulici so žiadosťou o podporu, dokonca s kvetom v ruke. Pritom jeho niekdajší šéf, Igor Matovič, takýmto konaním evidentne opovrhuje, čo na svojich vystúpeniach rád pripomína. Pomôžu Slováci Hegerovým Demokratom, keď tí sú podľa prieskumov pod hranicou vstupu do parlamentu? Mimochodom, keď podobnú kampaň pred zhruba rokom v inej strane ľudia odsúdili?

Chcú dobrú kampaň

„Ahojte. Založili sme stranu Demokrati, kopec ľudí sa už pridalo. V najbližších voľbách chceme zabojovať o demokraciu. Nestačí však mať okolo seba dobrých ľudí, treba mať aj dobrú kampaň. A tá niečo stojí. Dnes, tu, v Rimavskej Sobote skúsim získať aspoň desať ľudí, ktorí nás podporia. Desaťtisíce vieme vyzbierať aj sami. Ale na dobrú kampaň potrebujeme státisíce,“presviedča nás Heger z videa, v ktorom behá po námestí v Rimavskej Sobote a podáva si ruky s okoloidúcimi.

Otázne je aj to, že kopec ľudí sa už pridalo. Aké štruktúry si vie strana vybudovať za zhruba dva mesiace existencie? Jedine že by staval na troskách strany Spolu.

Ale, ale, ružičky pre dámy v rokoch?

Jednej z rimavskosobotských senioriek dokonca ponúkol ružičku, ak ho podporí. Jeho niekdajší stranícky šéf pritom práve takéto „aktivity“ kritizoval v Smere. Buď platí to stokrát obohrané „leboFico“, alebo „keď dvaja robia to isté, nie vždy je to to isté.

„Ak by sa dôchodkyne nenechali kúpiť za ružičku a nevolili tú skorumpovanú bandu, všetci dôchodcovia mohli mať o dvesto eur každý mesiac vyšší dôchodok,“ povedal Hegerov nedávny šéf v Púchove.

Matovič Bez ochranky v Púchove robil kampaň Ficovi
Igor Matovič po svojom ťažení Slovenskom, ktoré nazval Bez ochranky, vo štvrtok zamieril na stredné Považie. V Púchove odzneli vážne obvinenia voči ... Robertovi Ficovi a Petrovi Pellegrinimu. Dvojhodinovým púchovským stretnutím sa ako červený... Čítať ďalej
28 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Za podobný krok Pellegrini schytal

Podľa ostatného prieskumu agentúry Focus Hegerovi nedôveruje viac, ako tri štvrtiny opýtaných. Menej dôveryhodní sú napríklad Kotleba, Matovič, či Remišová. Eduard Heger teda má čo robiť, aby si vylepšil reputáciu.

Keď v čase snemu strany Hlas-SD Peter Pellegrini skonštatoval, že na kampaň sa poskladajú ľudia, bolo toto jeho vyhlásenie prijaté s nevôľou. Kritizovaný bol hlavne mainstreamom, ktorý však bol donedávna voči Hegerovi takmer láskavý.

Totálny debakel v dôveryhodnosti tých "samodôveryhodných"
Zverejnila ho televízia Markíza v relácii Na telo. V momente, keď sa zjavil, jednému z diskutujúcich, Jurajovi Šeligovi, doslova zabehlo. Niet sa čo čudovať, prichádza totiž moment prebudenia. Prieskum pripravila agentúra Focus. Matovičovi... Čítať ďalej
07 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik