Bratislavčania zbystrite pozornosť! Frekvetnovanú ulicu uzatvoria
08 | 05 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Košická ulica v Bratislave bude od utorka (9. 5.) v jednom smere úplne uzatvorená pre rekonštrukciu inžinierskych sietí. Predpokladaný termín ukončenia je 3. september. Informuje o tom polícia Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

"V utorok o 6.00 h bude realizované významné obmedzenie dopravy na Košickej ulici v Bratislave. Košická ulica v smere od križovatky Prievozská - Mlynské nivy po križovatku Košická - Páričkova bude z dôvodu rekonštrukcie inžinierskych sietí úplne uzavretá. Opačný smer bude bez obmedzení," priblížili.

Od polnoci z pondelka na utorok osadia podľa polície dočasné dopravné značky a zariadenia, prebiehať bude aj zmena signálnych plánov.

Až Česi si všimli pre Slovensko výnimočne historický okamih
"Prvý premiér maďarskej národnosti? Na čele slovenskej úradníckej vlády má byť Ódor" Konštatuje český spravodajský server novinky.cz. Slovensko bude mať po prvýkrát v histórii úradnícku vládu. A na jej čele by mal stať 46-ročný Ľudovít Ódor.... Čítať ďalej
07 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik