Andrej Danko: Politika ma začala znovu baviť (VIDEO+GALÉRIA)
09 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

Pred týmito predčasnými voľbami sa Slovenskej národnej strane a jej lídrovi Andrejovi Dankovi pasivita rozhodne nedá vyčítať. Danko si totiž uvedomuje nutnosť zmeny, ktorú od politikov očakávajú aj Slováci.

Danko a SNS nemienia rešpektovať odporúčanie ministra o oslavách v tichosti, SNS mieni Deň víťazstva nad fašizmom dôstojne. Danko tiež upozorňuje, že je najvyšší čas na to, aby si Slováci vzali svoj štát späť, pretože rozhodne nemienime byť kolóniou ani Nemecka, ani USA. Aj včerajšie vynesenie štátnej vlajky na hrad Devín bolo dôstojné a na úrovni.

Vlajky aj na Slavíne

„Doprajme im ešte tých pár minút slávy, ale robme si, čo chceme. My si aj zajtra tie vlajky donesieme aj na Slavín,“hovorí predseda Andrej Danko v reakcií na odporúčanie ministra vnútra, oslavovať Deň víťazstva nad fašizmom v tichosti. Priznal, že vládna garnitúra viacerým opozičným lídrom narobila problémy.

„Nenariekali sme, ale je čas, aby sme ten štát zobrali do vlastných rúk. Pán Taraba, Rudolf Huliak a mnohí ďalší politici sme sem prišli, aby sme odkázali aj Mikulcovi, nech si nariaďuje, čo chce, štátnu vlajku Slovenskej republiky zakázať nemôžu,“ prízvukuje Danko.

Kto bude v úradníckej vláde? Mená členov NOVÉHO KABINETU sa dostali na verejnosť
Denník Plus jeden deň informoval o menách členov budúcej úradníckej vlády, ktoré prenikli do médií. Úradnícku vládu povedie Ódor Dočasne poverená vláda na čele s Eduardom Hegerom končí a nahradí ju úradnícka vláda, na čele ktorej by mal stáť... Čítať ďalej
08 | 05 | 2023 | Ladislav Kováčik

Moták Heger

„Ja verím, že už ľudia pochopili. Ale v tom dobrom slova zmysle, lebo ja som si s ním rád dal vodku, ale nevedel som si predstaviť, že bude riadiť štát. Títo amatéri už sa nesmú dotknúť štátu a verím, že aj Pellegrini nezradí, pretože ani Sulík, ani Kollár, ani Matovič nemôžu vládnuť a pani Čaputová nech sa vráti do Pezinka,“ odporúča predseda SNS aj prezidentke.

Politika ho opäť baví

Na spájanie pronárodných síl má Andrej Danko len pozitívne ohlasy, dôkazom čoho bola aj hojná účasť ľudí na nedeľnej akcii, pri ktorej vyniesli na hrad Devín obrovskú slovenskú vlajku.

„Hocikde na Slovensku som, ľudia sú pozitívni a už chápu, čo s nami stvárali a ako nás týrali pre to, aby sme sa stali nejakou nemeckou, alebo americkou kolóniou,“ upozorňuje Danko, no na prieskumoch verejnej mienky sa dobre baví.

„Každý týždeň je iný prieskum, nech si rozprávajú, čo chcú, pre mňa je najdôležitejšie, že ľudia sú pozitívni, politika ma začala opäť baviť,“ uzatvára Danko, ktorého slová potvrdzujú aj činy na slovenskej politickej scéne.

Nad Devínom veje slovenská vlajka (VIDEO)
Pred dvoma týždňami si Slováci chceli pripomenúť výročie výletu štúrovcov na Devín – jedno zo stredísk Veľkomoravskej ríše. Slovenské vlajky však museli zostať pod múrmi hradu. V nedeľu sa v reakcii na túto udalosť stretli Slováci, aby spoločne na... Čítať ďalej
07 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Nebol to opijáš „hej-Slovákov“

Ak ste sa v na sociálnych sieťach zmienili o tomto podujatí, mnohí sa o ňom vyjadrovali ako o niečom na spôsob „komoušských prvých májov“ – pár politikov si zareční o ničom, vybehnú si hore na hrad a skončí to niekde pri nadávaní na vládu nad pivom. Dôstojnosť celému dala aj niekdajšia herečka a poslankyňa Ida Rapaičová so svojou recitáciou v Staroslovienčine.

MUDr. Peter Lipták
MUDr. Peter Lipták
MUDr. Peter Lipták
MUDr. Peter Lipták
MUDr. Peter Lipták
MUDr. Peter Lipták
MUDr. Peter Lipták
MUDr. Peter Lipták
MUDr. Peter Lipták

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik