Zvláštna, chvályhodná reč na Ľudovíta Ódora v predstihu!
07 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

PhDr. Igor Cibula, slovenský publicista, odborník v oblasti spravodajských služieb a bývalý spravodajský dôstojník nestačí chváliť viceguvernéra Národnej banky Slovenska Ľudovíta Ódora v predstihu. Vykresľuje ho v obrovskom pozitívnom rozmere, ktorý u bežného občana môže vzbudzovať dojem úlisnosti a môže si klásť otázku, o čo tu ide?

"PREDSEDA ÚRADNÍCKEJ VLÁDY - VICEGUVERNÉR NÁRODNEJ BANKY SLOVENSKA ĽUDOVÍT ÓDOR JE DÔVERYHODNÁ OSOBNOSŤ," oznámil veľkými tlačenými písmenami na sociálnej sieti Igor Cibula.

Cibula upozorňuje, že po ohlásenej demisii premiera Eduarda Hegera, ktorý už avizoval, je potenciálnym kandidátom na post predsedu úradníckej vlády je viceguvernér Národnej banky Slovenska Ľudovít Ódor.

"Tomuto uznávanému ekonómovi a finančnému analytikovi nesiaha odstupujúci premier Eduarda Heger svojimi odbornými vedomosťami, inteliktuálnou kapacitou a skúsenosťami z fungovania vlády ani po päty. Ódor bol poradcom premierky Ivety Radičovej i ministra financií Ivana Mikloša a jeho odborné kvality poznajú aj v zahraničí," píše Cibula.

Jeho nomináciou za predsedu úradníckej vlády by si mohla prezidentka republiky Zuzana Čaputová podľa Cibulu aspoň čiastočne napravíť svoju vážne pošramotenú reputáciu – a to najmä kvôli nominácií po viacerých stránkach spoločensky nespôsobilého Igora Matoviča po jeho odvolaní z funkcie premiera do kresla ministra financií, ako aj z toho dôvodu, že nezabránila koaličným politikom, aby predĺžili pôsobenie odvolanej vlády Eduarda Hegera do 30. septembra.

"Skúsenosti a odborná fundovanosť Ľudovíta Ódora sú zárukou, že úradnícky kabinet kompetentne zvládne správu štátu do parlamentných volieb," konštatuje Cibula v predstihu.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik