"Za celý tento chaos môže Zuzana Čaputová" 
07 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Robert Fico to dnes povedal na plné ústa - za celý tento chaos môže Zuzana Čaputová." Hodnotí vývoj na našej domácej politickej scénu na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.  A kto podľa neho riadi Čaputovú? "Americká ambasáda". "Keď Robert Fico v RTVS vyjadril svoj názor, Makara pišťal ako hraboš poľný." Postrehol autor statusu. A poďme ďalej na obsah toho statusu. 

"Celé Slovensko vie, že Heger mal padnúť už v decembri a voľby mali byť už v máji. Vďaka Čaputovej sa tak nestalo. A to len preto, aby Američania mali pri moci poslušnú vládu, ktorá pošle stíhačky na Ukrajinu - aj keď tým poruší ústavu. To, čo bolo treba, splnili. A tak ich Čaputová ide zvesiť z klinca a nahádže si do vlády svojich poskokov z Progresívneho Slovenska. S odobrením ambasády." Avizuje autor textu Ľuboš Blaha.

To už ani ich hádam nebavilo

"Hegerova vláda bola v demisii a nemôže prijímať zásadné rozhodnutia - a dokola porušovať ústavu už nikoho nebavilo. Američania zjavne potrebujú plnohodnotnú vládu Čaputovej, aby Slovensko mohlo schváliť zase nejaké kľúčové vojenské rozhodnutie - preto stiahli Hegera a strčia tam svojich ľudí s plnými právomocami. Hrôza predstaviť si, čo to bude. Úradnícka vláda síce nemá žiaden mandát a je to vlastne podvod na voličoch, ale nebojte - médiá budú Čaputovej tlieskať, ako zachraňuje Slovensko. Však načo demokracia?" Celkom trefne sa pýta politik SMERu-SSD.

Heger? Politická mŕtvola!

"Všimnite si, že bez akéhokoľvek záujmu médií prešla kľúčová informácia, ktorá dnes zaznela od Hegera. To, že neborák odstúpil, už nikoho nezaujíma. Politicky zomrel už vo štvrtok, keď sa vďaka Smeru prevalila zlodejina Vlčana a Budaja. Hegerovi trvalo niekoľko dní, kým pochopil, že umrel - tragéd až do úplného konca.

Ale dnes povedal inú kľúčovú vec - vraj o Vlčanovej zlodejine vedel už niekoľko týždňov. A čo je úplné peklo - nielen on, ale aj Čaputová. Čiže Čaputová niekoľko týždňov ututlávala hlavnú korupčnú kauzu tejto vlády! To je šialené!" Zdôrazňuje Ľuboš Blaha. 

Ryba smrdí od hlavy

"Kradnú ako straky a Čaputová ich kryje. Dnešok to potvrdil. A teraz máme nechať tú istú Čaputovú vymenovať americkú vojnovú vládu? Bez mandátu? Bez volieb? Robert Fico to dnes povedal jasne - neexistuje, aby tu ďalších 5 mesiacov vládli Čaputovej bábky, ktoré v parlamente získajú jediný hlas, a to Valáška z PS. Progresívne Slovensko sa chce bez volieb zmocniť vlády - to je doslova štátny prevrat. Preto je našou základnou prioritou vyvolať predčasné voľby ešte začiatkom júla - Smer ako jediný ponúka cestu von z chaosu." 

Odkaz liberálom

"Robert Fico dnes opäť ukázal, že na Slovensku nemá konkurenciu - ako jediný ponúka riešenia." Píše Ľuboš Blaha a pridáva verejný odkaz: "Však ho, preboha, počúvajte, liberáli - nesiahate mu ani po členky. Jedine, čo prinášate, je chaos a vojna!"

A ešte záverečné konštatovanie autora statusu: "Čaputová a jej milovaná ambasáda chcú na 5 mesiacov ukradnúť moc na Slovensku - to bude definitívny koniec demokracie na Slovensku! Čo to nevidíte?"

Tak nám zabili Ferdinanda, pardon, Eduarda
Všetci to vedeli skôr ako on a on to možno doteraz nepochopil. Padnúť raz, to sa stáva. Ale padnúť dvakrát - to je vo funkcii predsedu vlády rarita. Eduard Heger dokázal pred celým štátom svoju neschopnosť a historicky znemožnil nielen seba, ale... Čítať ďalej
07 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik