Škandál v TA3! Milý pán Čepček, prestrelili ste to!
07 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Interupcie! Téma, ktorá opätovne zamestnáva niektorých poslancov. Rečníci mali diskutovať v TA3 a jedným z nich mal byť aj poslanec NR SR, Martin Čepček (OĽaNO), ktorému dlhodobo spávať nenechácha práve téma interupcie. O téme bol informovaný, účasť potvrdil, poznal dokonca aj mená protistrany. Čo sa teda stalo, prečo a aký odkaz mu zaslal moderátor!

S uvoľňovaním pravidiel pre interupcie dlhodobo nesúhlasí poslanec NR SR, Martin Čepček. Práve on mal diskutovať v TA3 o interupciách a zákonoch, ktoré sú aktuálne v parlamente, ako odporca. Deň pred reláciou ale, požadoval, aby sa o interrupčnej tabletke neviedla diskusia, inak do relácie nepríde.

Poslanec si dovoli aj viac!

Zatelefonoval inému rečníkovi, ktorý mal stáť vedľa neho v diskusnej relácii a ten účasť tiež zrušil!  

"Či ho ovplyvňoval, nevieme, no aj ten účasť zrušil," uviedla televízia TA3.

"Operatívne sme za neho našli adekvátnu náhradu. Poslanec sa dožadoval mena, to sme mu ale z taktických dôvodov už nepovedali, aby nedošlo k možnému ovplyvneniu. Poslanec Martin Čepček definitívne zrušil svoju účasť v relácii v piatok na obed. Informácia sa zrejme šírila medzi ľuďmi z jeho komunity, no a napokon účasť zrušil aj tretí rečník," píšu na webovej stránke

Silný odkaz moderátora Šiváka

"Milý pán Čepček, prestrelili ste. To, čo ste si dovolili, doteraz v relácii Pozrime sa na to neurobil žiaden skúsenejší politik. Považujem to za vrchol neslušnosti a arogancie. Televízia ta3 sa nikdy nebude podriaďovať vašim požiadavkám, vydierať sa nenecháme. Relácia Pozrime sa na to je vždy na strane občanov, je vždy objektívna a vyvážená. Aby sme tieto atribúty dodržali, rozhodli sme sa, že dnešnú reláciu neodvysielame. Milí diváci, prepáčte nám to," uviedol moderátor Šivák.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik