S hlavou v piesku a siláckymi rečami ďaleko nezájdete
08 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Eduard Heger mohol dovládnuť do roku 2024. V pohode, bez chaosu a s ústavnou väčšinou." Stačilo málo - podľa toho, čo píše Richard Sulík na sociálnej sieti.

"Stačilo, keby v lete otvoril oči a vnímal realitu. Hovorili sme mu, že s Igorom Matovičom sa už vo vláde fungovať nedá. Nie kvôli konfliktom, ale kvôli tomu, že škodil, systematicky podkopával prácu ministrov a hral len na seba. Vtedy všetci strčili hlavu do piesku a tvárili sa, že si vymýšľame. Že veď oni to s Igorom nejako dajú." Myslí si predseda Sasky.

Vidíme, ako to dali. Babráctvo najhrubšieho zrna

Upokojujúce posolstvo Richarda Sulíka znie: "Priatelia, na všetkom zlom je niečo dobré. Platí to aj o dnešnej situácii. Plynie z nej veľmi cenné ponaučenie pre všetkých. Ak v živote budete čeliť nejakému problému, treba ho riešiť. Aj keď to niekedy môže bolieť. S hlavou strčenou do piesku a siláckymi rečami totiž ďaleko nezájdete." Končí svoj komentujúci status na sociálnej sieti bývalý minister hospodárstva Richard Sulík.

"Voľby treba čo najskôr" - Milan Uhrík
"Teraz treba voľby čo najskôr" - reaguje na udalosti dnešného dňa na domácej politickej scéne Milan Uhrík za Republiku. Povedal to nielen v diskusnej relácii televízie TA3, ale napísal to aj v statuse na sociálnej sieti. Vysvetlil to argumentom -... Čítať ďalej
07 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme