P. PELLEGRINI: Vláda odborníkov nesmie prekryť zlyhania tejto koalície
07 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

HLAS - sociálna demokracia vníma odchod Hegerovej vlády ako nevyhnutný krok k stabilizácii politickej scény a k príprave Slovenska na predčasné voľby.

"HLAS - sociálna demokracia sa v tejto situácii bude správať zodpovedne. Od úradníckej vlády očakáva len riešenie prípadných krízových situácii. HLAS - sociálna demokracia nevysloví dôveru tejto vláde, " uviedol líder Peter Pellegrini.

 "Chcem však vyzvať voličov, aby nezabudli, kto chaos a marazmus spôsobil. Igor Matovič, Eduard Heger, Boris Kollár, Veronika Remišová a Richard Sulík, sú predstavitelia trojročného chaosu a rozkladu štátu," uviedol Peter Pellegrini.

"Vyzývame všetky politické strany, aby  ukončili tento chaos a v parlamente schválili júlový termín predčasných  volieb. Vyzývame Sme rodina,  SaS aj PS, aby takýto návrh podporili. Je to jediná cesta ako ukončiť chaos," uviedol Peter Pellegrini.

MIMORIADNE! Konečne to Heger a spol. vzdali
Pred chvíľou vystúpil pred verejnosťou predseda parlamentom odvolanej vlády v poverení Eduard Heger so závažným, no očakávaným vyhlásením. Stručne - POVERENÝ PREMIÉR VRACIA PREZIDENTKE DEKRÉT O POVERENÍ VIESŤ DO PREDČASNÝCH VOLIEB VLÁDU A TÝM PÁDOM... Čítať ďalej
07 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik