Právnička Laššáková o dezolátoch a frustrátoch (VIDEO)
07 | 05 | 2023 I Eka Balašková

Vďaka tomu, že možno budú parlamentné voľby už začiatkom júla, Judita Laššáková pochopila parlamentné manévre pred kamerami. Najviac ju však pobavili vyjadrenia okolo odstúpenia Samuela Vlčana (OĽaNO), odvolaného ministra pôdohospodárstva.

Neverí ani ministrovi životného prostredia Budajovi (Demokrati), že sa nedalo zistiť, kto je konečným užívateľom výhod firiem, ktoré žiadali o dotáciu, pretože vláda na dennej báze straší ruskými agentmi. Tých vidí hlavne v Smere, no a práve asistentka poslanca za Smer o Vlčanovej skládke hovorí už trištvrte roka. Táto koalícia sa hrdí tým, že bojujú proti dezinformáciám, pritom Juraj Krúpa (SaSka) bol pri jednej takej prichytený. Ten Juraj Krúpa, ktorý po svojom odvolaní z postu, nikoho nepoveril tým, aby ho zastupoval. Laššáková preto uvažuje, či všetci títo ľudia vôbec niekedy prestali klamať.

Budaj o ničom nevedel

Keď sa Jána Budaja, ministra životného prostredia, ktorý „priklepol“ dotáciu z eurofondov firme kolegu – ministra Vlčana odpovedal, že on nevedel o tom, že práve Vlčan je konečným užívateľom výhod.

„Tým, že to bolo zakryté cez firmy, tak nemal šancu to zistiť ani ten úradnícky postup, ktorý na eurofondoch je,“obhajoval svoje ministerstvo Budaj. Laššáková je prekvapená, pretože každým dňom tu počúvame, ako to tu riadia Putinovi agenti a, ako inak smeráci. Ak to je tak, ako ich vlastne sledujú?

Robert Fico: Vlčan ukázal tvár banditov a zločincov z OĽaNO (VIDEO)
To, čo odstupujúci minister pôdohospodárstva Vlčan (OĽaNO) predviedol na tlačovke, kde oznámil svoju rezignáciu na ministerský post, je typickým obrazom biedy súčasnej vlády, povedal Robert Fico počas štvrtkovej tlačovej besedy na „najvyššom kopci... Čítať ďalej
06 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Ako je to možné?

Minister Vlčan je konečný užívateľ výhod zo skládky v Iži. Vieme, že Zuzana Matejičková už pred minimálne ôsmimi mesiacmi o nej informovala týmto videom. Matejičková je asistentkou poslanca za Smer a Laššáková sa pýta, ako teda na MŽP nevedeli o tom, že skládka patrí Vlčanovi.

„Keď tvrdíte, že každý je Putinov agent a obzvlášť smeráci, tak ste mali sledovať jej aktivity,“myslí si Laššáková. Keď smerákov nazývajú „sovietskou sociálnou demagógiou“, nechápe, ako im môže uniknúť informácia, ktorú dostali na podnose. Laššáková si teda kladie otázku, či ozaj platí to, že nerobia nič iné, len obviňujú ľudí bez dôkazov, diskreditujú a nálepkujú ľudí.

Zuzana Matejičková | Na skládku v Iži upozorňovala Matejičková už v auguste 2022

Najnovšie nie len dezoláti

„Tí ľudia, ktorí sa snažia a protestujú, alebo svojimi demonštráciami za mier vyjadrujú svoj postoj, sú frustráti. Máme nový pojem,“konštatuje Laššáková a svoje tvrdenie o nálepkovaní dokladá Krúpovým trapasom, keď poslanca Kéryho obvinil, že v minulosti mal blízko ku Komunistickej strane a k ŠTB, pritom Kéry mal v roku 1989 11 rokov

OBROVSKÝ TRAPAS Juraja Krúpu v priamom prenose (VIDEO)
Poslanec Juraj Krúpa (SaS) sa na Ta3 zase raz blysol. Človek, ktorý urputne bojuje proti dezinformáciám a hoaxom, šíril v priamom prenose absolútne vyvrátiteľnú nepravdu o svojom spoludiskutérovi Mariánovi Kérym (Smer-SSD). Vo svojej zlosti povedal... Čítať ďalej
18 | 03 | 2023 | Eka Balaskova

Ako malé dieťa

Tomu istému Krúpovi Laššáková vyčíta, že necíti žiadnu zodpovednosť – po tom, ako ho odvolali z postu predsedu branno-bezpečnostného výboru a prezidentka (vrchná veliteľka OS SR) je na dlho plánovanej zahraničnej ceste; nikoho nepoveril riadením tohto výboru. A to v čase, kedy zvlášť minister Naď hovorí o pôsobení ruských agentov a o možnosti, že Rusko napadne aj nás.

Možností je viac

„Urazený Jurko sa zaprel a využil legislatívnu dieru na to, aby vo svojej spupnosti tento dôležitý výbor znefunkčnil,“konštatuje Laššáková. Ironicky však pripúšťa aj možnosť, že pán Krúpa nám chcel len povedať, že ten výbor vôbec nie je dôležitý.

„Alebo je to, ako sme si už od SaSky zvykli, podľa hesla – po nás potopa,“ uvažuje Laššáková nad ďalšou z možností.

„Možno je to aj o tom, že nás všetkých klamali. A prestali vôbec klamať?,“necháva odpoveď na otázky Laššáková na čitateľovi.

Matica slovenská: Zrušte NEZMYSELNÉ nariadenie o vlajkách na hrade Devín!
Predsedníctvo Matice slovenskej prijalo vyhlásenie k nedávnej udalosti, keď predstaviteľov Matice slovenskej a študentov evanjelického lýcea donútili pracovníci hradu Devín sňať slovenskú štátnu vlajku, evanjelickú zástavu a zástavu Matice... Čítať ďalej
06 | 05 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik