Europoslankyňa Čaputovej: Ak sa jej v PIONIERSKOM PALÁCI nepáči, nech ho vráti PIONIEROM!
07 | 05 | 2023 I Ladislav Kováčik

Poslankyňa Európskeho parlamentu za Smer-SD Katarína Roth Neveďalová sa vo svojom facebookovom statuse vyjadrila k aktuálnej politickej situácii, pričom zvlášť okomentovala prezidentku Zuzanu Čaputovú.

Podľa europoslankyne sa prezidentka Čaputová namiesto riešenia „obrovskej štátnej krízy“, keď nám na Slovensku dochádzajú ministri, vyjadrí tak, že je dôležité, že sa práve zúčastňuje dôležitej historickej udalosti. Neveďalová pritom poznamenáva, že ide o udalosť inej krajiny, ktorá ani nie je členským štátom Európskej únie a je monarchiou.

Neveďalová si ďalej povzdychla, že takýto koniec pracovného týždňa sme tu už dávno nemali. Kým sa ľudia pomaly presúvajú na predľžený víkend, odstúpil už druhý minister za dva dni. Listom zo služobnej cesty,“ píše europoslankyňa.

Nelegitímny premiér, minister zdravotníctva a financií v jednej osobe vyhlásil, že máme krízu chaosu, poznamenáva ďalej Neveďalová.

A pani prezidentka, ktorá má jediná skutočnú politickú zodpovednosť, tá nadšene hopká po Buckinghamskom paláci,“ komentuje Neveďalová hlavu štátu.

Europoslankyňa píše, že nechce byť zlá, ani krutá. Prezidentka si podľa nej určite nachystala nové šaty, ktorými chce ohúriť kráľa, pričom budeme zase čítať, aký návrhár ju vystrojil. Neveďalová dúfa, že tentokrát už boli zahraničné médiá dostatočne informované, kto je skutočný prezident našej krajiny (Politička tu naráža na chybu zahraničných médií, keď za prezidenta Slovenskej republiky pred časom označili Čaputovej partnera Juraja Rizmana.)

Aj keď je to korunovácia po 70 rokoch, všetkým je jasné, že tá ďalšia sa udeje oveľa skôr. Teraz je čas chovať sa ako suverénna štátnička a prezidentka zvrchovanej republiky, nie ako jedna z takmer 200 hláv štátov (ako sama povedala), na ktorých si už zajtra ani nikto nespomenie,“ radí Čaputovej smerácka europoslankyňa.

Ja viem, že asi všetky sme ako dievčatká chceli byť princezné, ale z toho sme snáď už vyrástli. A z paláca predsa vládne aj na Slovensku. Teda, ak jej to dovolia. A ak sa jej v pionierskom paláci nepáči, tak nech ho vráti pionierom,“ uzatvára Neveďalová.

Politológ: Prezidentka vyberá už len z možností - ZLEJ A EŠTE HORŠEJ
V súčasnej situácii už prezidentka Zuzana Čaputová vyberá iba z možností, ktoré sú pre ňu zlé. Vo všetkých scenároch preberá výrazný podiel na tom, ako bude do predčasných parlamentných volieb vyzerať vládnutie. Pre TASR to skonštatoval politológ z... Čítať ďalej
06 | 05 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik