Fedor Flašík oslovil Slovákov s otázkou: NEVIETE AKÉ MENU BUDE MAŤ ZUZA V BRITÁNII?
05 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Vláda sa rúca a prezidentka Zuzana Čaputová dala prednosť londýnskej žúrke storočia! Aj tak by sa totiž dala nazvať korunovácia kráľa Karola III.

Vo štvrtok odstúpil minister pôdohospodárstva Vlčan (OĽaNO), v piatok požiadal prezidentku Zuzanu Čaputovú na diaľku o odobratie poverenia viesť rezort zahraničných vecí Rastislav Káčer (Demokrati) a opozícia žiada odstúpenie ministra životného prostredia Budaja (Demokrati). Vláda sa nám rozpadá pred očami.

Heger rezignovane hovorí, že už nechce mať s týmto chaosom nič spoločné a Matovič ho škodoradostne upozorňuje, že si za všetko môže sám. Opozičné strany volajú po úradnickej vláde, koaličné si trúfajú v tejto vládnej anarchii pokračovať.

Len hlava štátu si teraz akurát pravdepodobne skúša róbu na večeru v Buckinghamskom paláci. Veď od Slovenska si musí oddýchnuť! Posledne jej milovaní LGBTGI+ aktivisti narobili poriadny bordel pred parlamentom, tak potrebuje čas, aby si pripravila štátnickú reč. Žiaľ, slovenská politika je nevyspytateľná a aj tentokrát prezidentke zamiešala karty. Ale čo už, že Slovensko zmieta kríza, aspoň sa Čaputová dobre naje.

FB/Fedor Flašík | Fedor Flašík

A tu je na mieste otázka, ktorú položil reklamný mág Fedor Flašík. "Neviete aké menu bude mat Zuza v Británii???"

A v zápätí dodáva: "Lebo nám Slovákom navarila s.ačky! A ušla. Ďakujeme Zuza a celý slovenský národ Ti praje dobrú chut na kráľovskej hostine!"

Úradnícka vláda NA SPADNUTIE! Kto vymení Hegera?
Vo štvrtok odstúpil minister pôdohospodárstva Vlčan (OĽaNO), v piatok požiadal prezidentku Zuzanu Čaputovú o odobratie poverenia viesť rezort zahraničných vecí Rastislav Káčer (Demokrati) a opozícia žiada odstúpenie ministra životného prostredia... Čítať ďalej
05 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik