DESIVÉ ČO SA DIALO V BREZNE! Vlci útočili pri nemocnici! (FOTO)
03 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

STAČILO PÁN BUDAJ! O stredajšom útoku vlkov pri nemocnici v Brezne ako prvý informoval podpredseda Banskobystrického samosprávneho kraja Roman Malatinec na sociálnej sieti. 

Pri nemocnici v Brezne našli usmrtenú jelenicu. Zabitá mala byť vlkmi.

"Stačilo pán Budaj! Dnes útok vlkov pri nemocnici v Brezne ! Nechcem vedieť čo by sa stalo, keby tam pri útoku boli deti alebo obyvatelia regiónu! Dnes viac v pripravovanom videu o medveďoch a vlkoch a ďalších krokoch . Vidiek sa bojí o svoju bezpečnosť" napísal na sociálnej sieti Malatinec.

Ako pre spravodajský portál Dnes24.sk uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, pri nemocnici bola skutočne nájdená usmrtená jelenica.

„Poľovný hospodár na mieste jednoznačne potvrdil, že to bolo od vlkov,“ povedal pre Dnes24.sk predseda Poľovníckeho združenia Čertovica.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik