Práca, chlieb a mier! Skandoval s Ficom Poprad (VIDEO)
01 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

Pred plnou sálou v Poprade Robert Fico poprial všetkým Slovákom veľa trpezlivosti s touto vládou a prehlásil, že Smer-SSD ide nadchádzajúce predčasné parlamentné voľby vyhrať a mieni byť súčasťou vládnej koalície.

Robert Fico pri príležitosti osláv 1. mája upozornil, že vďaka súčasnej vláde upadá množstvo občanov Slovenska do stále hlbšej chudoby. Ľuboš Blaha nezabudol na poďakovanie pre tých, ktorí Slovensko po vojne vybudovali a preziedntke pripomenul, že ako slovenská prezidentka by mala stáť za Slovákmi.

O životnej úrovni Slovákov

Okrem toho, že je nutné vyhnať súčasnú vládnu garnitúru, vďaka ktorej je Slovensko v úpadku životnej úrovne, sme svedkami poklesu reálnych miezd a ľudia musia žiť z troch stovák eur mesačne.

„Šíri sa chudoba, máme obrovské zdražovanie. Nemôžeme mať zľutovanie nad týmito ľuďmi, ktorí dostali túto krajinu do takéhoto stavu a 30. septembra ich musíme spoločne vymeniť. Iná cesta pre Slovensko neexistuje,“upozornil Fico za aplauzu plnej sály.

Prečo je 1. máj štátnym sviatkom
Na rozdiel od väčšiny štátnych sviatkov v Nemecku, Prvý máj nemá náboženské pozadie. Čo je vlastne Sviatok práce? A čo ostatné krajiny? Zamýšľa sa na margo aktuálneho sviatku renomovaný a vplyvný nemecký magazín Der Spiegel. Že ide o "komunistické... Čítať ďalej
01 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Odkaz prezidentke

"Dovoľte mi poďakovať našim starým mamám, starým otcom. Po vojne, za socializmu vybudovali všetko, čo na Slovensku máme. Nebojme sa to povedať - socializmus dal ľuďom bývanie, dal im školy, škôlky, sociálne istoty, bezpečnosť a mier,"upozornil Blaha.

Tradične veľký aplauz zožal Ľuboš Blaha, ktorý neraz dokázal, že to s davom vie "až na hranu". Aj z Popradu prezidentku upozornil, že slovenská zástava nie je modro-žltá, ale biela, modrá a červená. 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme