Hlas ľudu: Fico do basy, Matovič do kazajky
02 | 05 | 2023 I Mária Škultétyová

Zloduch Matovič postavil celú svoju kampaň na nenávisti voči Ficovi. Kam sa pohne, všade naňho zlorečí. Pritom si ani neuvedomuje, že Ficovi naháňa body.

Aj Fico  rozbieha kampaň. Na fejsbuku oznámil, že čitateľom a fanúšikom sa bude prihovárať komentovaním aktuálneho diania. V prvej časti sa venuje štyrom témam. Prvou je telefonát medzi čínskym a ukrajinským prezidentom, ktorý Západu vyrazil dych. V druhej téme hovorí, že kým väčšina sveta volá po mieri na Ukrajine, USA a EÚ podporujú vojnu. Obsahom tretej je vtipná reakcia na skupinu poslancov NR, ktorá  prezidentovi Macronovi verejne napísala, že je hňup, ako by  povedal Bolek Polívka. No a v štvrtej téme tlmočí nezmyselné nariadenie vlády o kontrole hraníc. Ku všetkým témam vyjadruje aj komentár strany Smer. Pomyselnou čerešničkou na torte je rubrika Frajer na záver.

A kto je tým Frajerom? Kto iný ako skrachovaný premiér a minister financií Igor Matovič. Ten istý Matovič, ktorý  chodil s ochrankou a vozil sa v opancierovanej limuzíne, aj keď na to nemal nárok. A teraz veľký geroj chodí po Slovensku bez ochranky, aby  útočil na Fica a zbieral body do vačku.

Tak aj teraz. V krátkom zostrihu z jeho putovania po Slovensku počúvame nahnevaného staršieho pána, ktorý reaguje na Igorove drísty: „Tu stále vyprávate, koľko rozkradol. Viete, čo je tridsať miliárd? To sú dva štátne rozpočty. Veď vy ste chorý človek, vy ste neni normálny, vy ste blázen!“

Následná reakcia Igora Matoviča len potvrdzuje, že pán neklame.  „Ďakujem pekne, máte pravdu! Sľubujem vám na odchod, že Fico skončí v base. Fico, do basy, do basy, Fico do basy,“ zaskandoval si na záver.

Keď to vidíte, poviete si: „Je to naozaj blázon!“

„S bláznom sa nedá súťažiť. Keď vy sľubujete basu, tak ja vám ako bláznovi sľubujem, že po voľbách dostanete, čo si zaslúžite. Bielu kazajku a potrebnú liečbu,“ odkazuje Fico Matovičovi.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Dobrým novinárom sa netlieska
3. máj je Dňom slobody tlače. Dostala som mail, že dobrým novinárom sa netlieska. Sama som bola zvedavá prečo. Preto som sa opýtala seba aj niekoľkých známych. Chcela som o tom urobiť anketu. Mojej bývalej študentky, dnes už vyštudovanej... Čítať ďalej
29 | 04 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik