Smutné kúzlo Remišovej protirečení
30 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Sľúbili sme, že pomôžeme a sľuby plníme! Už niekoľko dní po tom, ako vlani Rusko napadlo Ukrajinu, som na summite ministrov EÚ vo Francúzsku vyzvala, aby štáty, ktoré sa ocitli v prvej línii migračnej krízy, mohli využiť na zmiernenie jej dopadov aj eurofondy." Informuje na sociálnej sieti odborníčka Veronika Remišová. 

"Nakoniec sme pre slovenské mestá a obce, ktoré pomáhali ľuďom utekajúcim pred vojnou, vybojovali 127 miliónov eur. Samosprávy vďaka tomu môžu na jedného utečenca získať refundáciu až 2 600 eur.

Veľmi ma teší, že o podporu sa už prihlásilo 86 percent z 1 463 obcí a miest, pre ktoré je výzva určená."

Skúste povedať hladnému a matke s batoľaťom, že jedlo a plienky im dáte až po viac ako roku

Remišová sa chváli, že "ohlasy od starostov a primátorov sú veľmi pozitívne. Peniaze, ktoré z eurofondov takto dostanú, plánujú využiť na obnovu škôl, škôlok, revitalizáciu verejných priestranstiev, lepšie vybavenie pre seniorov v domovoch sociálnych služieb..."

Lenže, vojna vypukla 24. februára 2022, o pár dní na to začali pribúdať do opatery našim samosprávam utečenci, pomoc financovali naši občania a ona?

Vraj, sľuby plníme

"Pre nás je dôležité, že eurofondy sa rozumne využijú na pomoc ľuďom na Slovensku, pre naše mestá, obce, regióny.

My sľuby, ktoré sme dali, plníme a nekŕmime oligarchov. Eurofondy musia pomáhať Slovensku a aj týchto 127 miliónov pre mestá a obce je toho najlepším príkladom." Píše nateraz iba o prázdnych sľuboch ako o veľkom pracovnom úspechu Veropnika Remišová.

Richterová pritvrdila! Boris Kollár je mafián a úchyl! (FOTO)
Kauza medzi exmilencami Borisom Kollárom a Barborou Richterovou trvá už dlhé týždne. Dvojnásobná matka Borisových detí, niekoľká v poradí (kto si to má pamätať) pritvrdila. Predseda parlamentu je podľa nej mafián, ktorý si platí za články a... Čítať ďalej
30 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik